lauantai 21. marraskuuta 2015

MATKA NARNIAAN

"Saattakaa vieraat ja näyttäkää Aslanin maa!
  Viekää ja nostakaa kultaisten vuorien taa..."


Haaveilin pitkään Narniasta, maasta mistä olin nähnyt vain unta ja muutamia kuvia. Haaveilu on aina  turvallista ja helppoa, sehän ei vaadi mitään. Kaiken lisäksi olin niin tottunut oman pesäni hiljaisuuteen ja turvalliseen pikku elämään kahden kissani kanssa etten enää muuta osannut kaivatakaan kunnes erehdyin kissarukoukseen:) 

pilvien päällä, aamurusko, lento, irjan kuva

Kissarukous auttaa aina! Väittämä perustuu löyhästi Facebook-kommenttiin, jossa kerroin turhaan rukoilleeni miestä jo viisi vesikesää! Muuta ei tullut kuin kuolevia ja hylättyjä kissoja terassille. Myönsin senkin että päätin jatkossa kokeilla käänteistä blondilogiikka eli rukoilla lisää kissoja, josko sen avulla portaille eksyisi jo vähän isompikin kulkukolli. Uskomatonta, mutta totta, se toimi ja heti! En ehtinyt kunnolla tällätä edes käsiä ristiin kun portaillani seisoi Kulkuri. Suosittelen kissarukousta kaikille yksinäisille naiseläjille ja miehenkipeille vanhoille piioille ja leskille:) Omallani oli rinkka selässä ja aurinkoinen hymy naamalla - Ja niin hyvin järjestetty elämäni mureni pieniksi paloiksi tuuleen:)

Laskeutuminen, lentokone


Arnoya, Arin kuva


Jäämeren rannalla, irja, Arnoya

 " On monta unta, matkaa vuorten taa...
  Tähti sammuu, kello käy, ei yössä taivaanrantaa näy 

  vain tuuli vapaa voi sen saavuttaa"

Aamu Arnoyalla


Lainaus Hector: Meiran laulu.

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

HYPPY

Ei voi tietää aukeaako laskuvarjo ellei hyppää. Jos epäilee tai pelkää,  jää moni taivas kokematta ja hyppy hyppäämättä. Jäävät myös vammat saamatta, sillä harva meistä putoaa kissan tavoin jaloilleen. Joku hyppy voi aina olla myös viimeinen. Hyppään ahkerasti ja kompuroin. Teen säälittäviä mahalaskuja, nousen ja tuuskahdan turvalleni - hakkaan päätäni kiveen, nousen taas ja olen valmiina pakoon tai taisteluun. On marraskuu ja uusi suuri hyppyni alkamassa.

Tämä olkoot vastaukseni Pieni Lintu MARRASKUU- haasteeseen.
keskiviikko 4. marraskuuta 2015

PIMEÄ

Pimeässä kaikki valot, tähdet loistavat aina kirkkaammin:)Makro- ja teema-aiheena oli PIMEÄ ja haasteen takana on PIENI LINTU:)

"Tämän pimeän läpi näen vain pimeää" kirjoitin kauan sitten, silloin, kun en vielä tiennyt mitä olisi todellinen pimeä. En tiennyt sitä vielä silloinkaan, kun se oli jo kohdalla. Vasta hölmöilyn ja turhan kiireen aiheuttama posaus pannuhuoneessa kertoi minulle enemmän kuin tuhat tuskaa. Kun valot sammuivat tunsin jäistä kauhua. Pimeyteni oli pelkkä tuskan velkoma hetki, silmämunien tuhkaiset viillot, mutta silloin aavistin mitä olisi ollut oikea pimeys - Sokeus.