Lemmikit, luonto, historia, kirpputorilöydöt, kirjat, juhlapyhät, vuodenajat, noitavainot, sadut, perinteet, valokuvaus, Taina Marjasen tontut, noita-akat, jouluhullu kyökkipiika, juhannus, vappu, pääsiäinen, pyhäinpäivä, halloween, meri ja Pyhäjoki

lauantai 26. maaliskuuta 2016

PÄÄSIÄISTÄ

pääsiäisnoita, noidat, irjan noidat, trullit

pinkku, kissa, Pinkku pinkerton nukuu, nukkuva kissa, Pinkkuli


kuu, kuusi, lumi. talvi


noita, trulli, itse tehty noita-akka
Rakopöönäpannu kouraan, kissan ryökäle tarakalle ja luuta kohti kuuta:) Jokainen itseään kunnioittava noita ehtii työn, loman tai vaikka nyt remontinkorjauksen keskellä hurauttaa kohti Kyöpeliä. Eihän se Narnian sinivuoria korvaa, mutta käy lohdutuksesta. Kuvan pomminpurkaja-look on noitamaailman viimeistä huutoa ja vanhanajan leddinsit on syytä kiskaista jalkaan, sillä ohuen yläpilven päällä käy aina vilponen haipakka.

Huutittoman hauskaa pääsiäistä niin ohilentäneille kuin loveen langenneillekin 
💛
Warokaa liian alhaalla lentäviä trulleja! Luudalta pudonneet kissat voi ottaa talteen, hoivata kuntoon ja viedä hätätilassa vaikka löytöeläinkotiin. "Isoja kulkukolleja"kannattaa silti vähän varoa, sillä niistä voi tulla ikuinen riesa 
kissa, Tintti, kevät, kissa katolla, kevättaivas

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

LÄPINÄKYVÄ

LÄPINÄKYVÄ oli PIENI LINTU-haasteen aihe tällä kertaa. Lasimestarin tyttö leikkii blondia ja yrittää kuvata jotakin lasin läpi:)

irja, lasin läpi

Kuva ei aina onnistu veden, lasin jos linssinkään läpi, matkajännityksestä huolimatta älysin ottaa alemman kuvan ennen pilvien hälvenemistä.

lento, aamurusko

joenpohja kivet, vesi, kivet

Joenrannan vesi oli yllättävän kirkasta syyskesällä 2015.