lauantai 14. tammikuuta 2017

LUKIJAT ♥

En ole poistanut ketään lukijoistani.   En ymmärrä mikä gadgettia riivaa, ehkä se korjaantuu ajan myötä, palautetta asiasta lähetetty.

14 kommenttia:

 1. Nyt on asiat mallillaan, toivotan sulle oikeen mukavia aikoja tästä ikuisuuteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suurellinen lauseke tuli naamakirjatestistä ja kiireissäni nakkasin sen tekstin mukana... onnellisuus tai pikemminkin tyytyväisyys on tila, jota pitäisi vaalia kärsimyksistä ja vaivoista huolimatta, aina se ei ole kovinkaan helppoa, kuten itse hyvin tiedät:) Voi olla että muutan kuvan ja jos tilanne paranee, niin ehkä poistan koko höskän:) Kiitos Timo ♥

   Poista
 2. Minunkin lukijaruutuni on ihan musta, kyllä se varmaan palautuu, tai sitten ne yrittävät taas kaikkia plussan puolelle.

  Hyvin valittu! Onnellisuus tuo valon ja ilon.

  (Kirjoittajajärjestys on nyt valittu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuota pitikin kysyä, että onko muillakin samaa vaivaa, mutta jäi kiireessä kysymättä. Olen plussalla ollut jo pitkään, joten se ei ehkä ole syynä. Kiitos uudesta tarina-aiheesta Uuna ♥ Jään jännityksellä odottamaan ja otan mielelläni vastaan haastavan ankkuriosuuden. Yritän paneutua tarinaan vähän eri tavalla kuin viisi vuotta sitten. Silloin sain viestikapulan Pitsiltä ja sen myötä eksyin kohtalokkaasti myös Arnoyan Arin blogiin:)

   Poista
 3. Tämä postaus tuli lukemistoon. Joissain blogeissa on välillä joitain katkoksia, mutta hienoa jos toimii nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jokke ♥ kyllä tämä toimii entiseen tapaan, vain lukijat-gadgetissa on jotakin häikkää ja Arilla on sama tauti. Molemmilla on omat aparaatit ja tilit, joten ei tajua. IP-osoite voi kyllä olla sama.

   Poista
 4. Itselläni ei lukijat näy ollenkaan, eli tyhjää täynnä, ei kiva. Mutta odotellaan jos se korjaantuisi joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ilmoituksesta Esther ♥ Taidan olla ikuinen hosuhousu monien asioiden kanssa. Mikähän häikkä siellä lienee? Kuitenkin lukijat näkyvät hallintopaneelin kautta. Parempi ettei räplää mtn.

   Poista
  2. Hei, löysin sen ongelman..eli sinäkin olet Https uudelleen ohjaukseen laittanut"kyllä" asetuksissa, otin sen pois itseltäni ja laitoin ei jo tuli lukijat takaisin...luin tuen sivuilta tästä asiasta.

   Poista
  3. Jes tätä pohdin yhtenä päivänä itsekin, se tuli jostakin syystä mieleen, mutta en vielä uskaltanut vaihtaa. Olet ihana, kiitoksia Esther ♥

   Poista
 5. Voisiko olla käytössä olevasta pojasta kiinni? Itselläni kyllä näkyy ihan normaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau ♥ Joillakin näkyy, siksi tuo onkin outoa, olen laittanut ylläpitoon ihmetystä asiasta. Tällä pohjalla on toiminut kyllä aiemmin normaalisti, mutta voihan sekin vaikuttaa...Te Lukijat olette passiivisesti lukijaluettelossa. Pinterestiin pistin kuvia ja mietin onko sillä mtn yhteyttä, mutta tuskin. Ja onhan muillakin tätä samaa onkkelmaa, miksi vain osalla, se mietityttää.

   Poista
 6. Lukijat ovat kadonneet minultakin, enkä itse siihen vikapää. Ei hermoilla moisesta.
  Hyvä, minäkin valitsen onnellisuuden nyt ja aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aimarii ♥ Tuo lauseke on facebookin testistä, toisaalta ihan hyvä:)

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän, kiitos:)