keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

LÄPINÄKYVÄ

LÄPINÄKYVÄ oli PIENI LINTU-haasteen aihe tällä kertaa. Lasimestarin tyttö leikkii blondia ja yrittää kuvata jotakin lasin läpi:)

irja, lasin läpi

Kuva ei aina onnistu veden, lasin jos linssinkään läpi, matkajännityksestä huolimatta älysin ottaa alemman kuvan ennen pilvien hälvenemistä.

lento, aamurusko

joenpohja kivet, vesi, kivet

Joenrannan vesi oli yllättävän kirkasta syyskesällä 2015.

50 kommenttia:

 1. Tuo kuva itsestään ikkunan läpi on kyl hauska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata ♥ Kiva että tykkäsit, vähän olin epävarma sen laittamisesta, mutta minustakin se oli samalla kertaa pöhkö ja huvittava.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Susu ♥ välillä blondittaa niin että heikompia hirvittää;)

   Poista
 3. beautiful photos...
  many greetings, Sichtwiese

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Jotakin yritin kaiken kaaoksen ja hösselin keskellä keksiä, kiitos Enkuli ♥

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hellurei Jokke ♥ oli mukava kun piipahdit, sillä aktivoiduin sen myötä kurkkaamaan taas kirjanurkkaasi, jossa olikin kivat yllätykset, tuttua ja taattua kamaa:)

   Poista
 6. Huikeat kuvat. Ensimmäisestä tykkäsin erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit Mustarastas ♥ Kysyin mieheltäkin että voiko tuommosta nyt edes laittaa. Vastaus oli enemmän kuin myönteinen:)

   Poista
 7. Se antaa joskus hienon efektin tuo "läpinäkyvyys kuten varsinkin alimmasta kuvasta selviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä eivät vedet ole monesti näin kirkkaita, tämä oli matalaa rantavettä. Norjan purot ovat kristallinkirkkaita ja vedet siellä muutenkin, siellä olisi ilo kuvata, harmi että tilanne muuttui sen suhteen radikaalisti, mutta ehkä joskus.. Kiitokset JPK ♥

   Poista
 8. Kaikki upeita!! Erityisesti tuo viimeinen! <3 Meidän mökkijärven vesi on sameaa ja turpeista, kiitos vain turvetuotannon vaikka eivät ne mitään myönnä. Pöh.. Mutta ei siellä näin ihania kuvia oteta ja iho on ihan moskassa uinnin jälkeen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ovat vedet usein myöskin sameita, joskus merenrannassa on tosi kirkasta, se riippuu niin vuodenajasta ja tuulista. Turve on muuten hyvää iholle! vaikka ei tietenkään ole kiva jos vesi samenee ja muuttuu moskaiseksi, ompa tyhmää, etteivät asiaa voi myöntää. Lämmin kiitos Sinulle Pieni Lintu ♥

   Poista
 9. Kaunis layer kuva Sinusta.

  Lentokoneen ikkunasta kuvatessa toivoo että lasi olisi puhdas.
  Kuvatessasi on ollut puhdas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellinen kiitos Liplatus ♥ Tuo heijastus ja peilaus lasilla armahtaa kuvan ottajaa, kuvittelin ottavani sisältä kuvan, vähän nauratti tuo "onnistuminen". Minulla on hyviä ideoita, mutta toteutus on monesti vähän niin ja näin:)

   Poista
 10. Kiva haaste ja hauska toteutus.

  Olisin tykännyt osallistua tähän mutta työkiireet veivät.
  No olipa läpinäkyvä selitys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aikaa on vielä Rita ja kiitos ♥ Ymmärrän hyvin jos kiireet painavat päälle, minulla on pelkästään remontin korjausta, lapsenlapsikin käväisi yöreissun, mutta silti suunnittelu ja isot ratkaisut vievät kaikki voimat ja jos olisin "oikeissa" töissä en kyllä jaksaisi.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitoksia Suvituulia ♥ Sattui olemaan pari kuvaa varastossa, kun ei muka ehtinyt orientoitua uusiin kuviin.

   Poista
 12. Hienoja nämä läpinäkyvät. :)

  VastaaPoista
 13. Ihanat kuvat! Joskus epäonnistunut kuvakin voi olla varsin onnistunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit asian ytimeen Katja ♥ Olen julkistanut monia epäonnistuneita kuvia ja tänä kuvakäsittelyn kultakautena ne läpäisevät usein hienosti seulan. Haasteissa voidaan kiinnittää huomiota myös näkemykseen ja tunnelmaan, itselläni tekninen osaaminen ei aina ole ole huippuluokkaa.

   Poista
 14. Kivoja kuvia! Ja hienoita aiheita läpinäkyvyydestä. Minäkin nyt ekan kerran osallistuin Makrotex-haasteeseen... yhden aiheen taktiikalla.
  On mukava katsoa, miten ihmiset ovat vanginneet läpinäkyvyyden... sinä olit vanginnut sen hienosti.
  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Tuula ♥ Osallistuit hienolla aiheella, kiva saada uutta tuoretta verta mukaan. Yritän roikkua tässä haasteessa mukana, vaikka se tällä hetkellä onkin vähän haasteellista:)

   Poista
 15. Hyvin näkyy läpi! ;) Lasi on aina mielenkiintoinen kuvattava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasissa on monia efektejä, siitä saa kivoja heijastuksia ja aiheita. Kiitos Hannele ♥

   Poista
 16. Hienoja läpinäkyviä kuvia! Tuo alin houkuttelee astumaan lämpimältä näyttävään veteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Matkatar ♥ Vedessä kahlattiinkin "tättähäärän" kanssa viime kesänä. Se liittyi luontopolkuun. Muistatko, kuka piti tuota teema- ja haasteblogia ennen Sinua, jotenkin sekoitin niin, että Sinä pidit:)

   Poista
 17. Läpinäkyvässä on myös vastakkainen puoli, täysi takaisin heijastavuus. Ihana, kirkas vesi. Mulla on kammo tummiin vesiin ja niinpä aina ihastelen jos pohjaan asti jossain veden äärellä mäkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijastumat ovat mielenkiintoisia ja usein lopullinen tulos näkyy vasta kun kuvia purkaa koneelle. Tummat syvät veet ja niiden päällä uiminen huikaisee joskus, niihin törmää jo louhoksilla, jossa veden syvyys voi olla lähellä 10 metriä.

   Vedenalainen maailman kirkkaissa vesissä huikaisee aina. Kiitokset PauMau ♥

   Poista
 18. Kaunista! Minulla kävi myös mielessä vesikuva mistä näkyi järven pohjaan asti, mutta päädyin kuitenkin tuulilasi kuvaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veden läpi peilautuvasta järvenpohjasta tai kristallinkirkkaasta vedestä rannalla saa mukavia kuvia. Tuulilasikuvasi oli hienosti hoksattu, kiitos Qaws ♥

   Poista
 19. Hih. Hauska kuva tuo ensimmäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Noksu ♥ Peilausheijaustusta:)

   Poista
 20. Pidän erityisesti tuosta ensimmäisestä kuvasta. Se on mielenkiintoinen ja hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Irene ♥ Vaati vähän rohkeutta tällätä se tänne:)

   Poista
 21. Mukavia kuvia kaikki. Tuo lentokoneesta otettu on huikea, ikkunakin on ollut puhdas! Pilvien yllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lentokonekuva onnistui yli odotusten. Räpsin innoissani muutamia myös laskeutumishetkellä - lentäminen oli minulle ainutkertaista sillä edellisestä kerrasta oli jo paljon aikaa. Lämmin kiitos Pappilanmummo ♥

   Poista
 22. Rakkaus on myös läpinäkyvää tulee haasteesta mieleeni.
  Sinä, matka ja erilaiset kivet.

  Kivet ovat kiehtovia eri muodoiltaan ja väreiltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se nyt paistaa vähän läpi - "kell onni on, se onnen kätkeköön"-viisaus on vähän unohtunut, toivottavasti en tuuskahda kovin pahasti turvalleni sen vuoksi:) Arnoyalla olisi ollut tosi kirkkaat veet, ehkä käymme siellä kesän myötä, olisi kiva nähdä paikka myös kesällä. Lämmin kiitos Sinulle Rip ♥ Aurinkoa elämääsi...

   Poista
 23. Ihan todella upea kuva sinusta ikkunan läpi!
  Olet sinä vaan sellanen laiheliini, voi kun käy ihan kateeksi sun upeaa varttasi, hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellisesti kiitoksia Harakka ♥ Nuoresta asti olen ollut luuviulu, harmi etten tätä luojanluomaa vartta paremmin hoitanut, sillä jossakin vaiheessa kävin paksumpana. Miehen kuoleman jälkeen paino romahti vaarallisesti 20 kiloa ja sitten hoksasin että haluan pysyä vähän hoikempana, en kuitenkaan anorektikkona mihin suistuin. Koostumisvikaa on tullut ajan myötä, joten ei kannata paljon kadehtia:)

   Poista
 24. Peikko on aina miettinyt sitä lasimestaria. Se taitaa olla aikamoinen häntäheikki, kun sillä on niin paljon tyttäriä ja poikia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hah, voihan sen näinkin ajatella... itselläni tulee lasimestarista mieleen Karhu purnukka ja suutarinlohi, jostakin syystä, ehkä siksi että sitä kutsuttiin lasimestarinsilliksi:)

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän, kiitos:)