Lemmikit, luonto, historia, kirpputorilöydöt, kirjat, juhlapyhät, vuodenajat, noitavainot, sadut, perinteet, valokuvaus, Taina Marjasen tontut, noita-akat, jouluhullu kyökkipiika, juhannus, vappu, pääsiäinen, pyhäinpäivä, halloween, meri ja Pyhäjoki

maanantai 16. toukokuuta 2016

TOUKOKUU


krookus, kevät

Keväthaasteet lentävät ohi kuin ohjukset. En ehdi enää vauhtiin mukaan, joten tempaisen epätoivon vimmalla kaksi yhden hinnalla ja vastaan PIENILINTU haasteeseen TOUKOKUU ja PEHMEÄ!

Munkit vaativat pari klikkausta, latasin vain lyheyn raakakopion:)


kimalainen, toukokuu

kääretorttu, appelsiinitorttu

Pinkku, kissa

kissa, uroskissa

Pinkku-mamsellin poikaystävä, jonka bongasin vahingossa kuvatessani siilien rietasta kevätrilluttelua. Komistus vikittelee perimiehiseen tapaan muitakin naikkosia aina kun silmä välttää:)

44 kommenttia:

  1. Herkullisia, herkkiä ja kauniita kuvia. Kissat kuvissa ovat ylivetoja, vaikka poikaystävä onkin tuollainen Don Juan. Mehiläiskuvi on kerrassaan superhyvä.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kristiina, olen heittäytynyt hitaammaksi kuin hämäläinen, mut parempi myöhään - jos silloinkaan. Don Juan on varsin hurmaava kolli, se ei yhden sutturan kanssa kauan nyysää:)

      Poista
  2. Kukat ja kivet ovat samaton yhdistelmä! Huomasin kuvatessani kevätkukkia, että kukat erottuvat paremmin, jos on kivipuroja tms.

    Mehiläiskuva erinomainen!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Leena. En ymmärrä miten jaksat olla niin ahkera bloggaaja ja vielä vastaillakin. Mulla ottaa lujille jo tämäkin yritys. Pörriäiskuva oli minustakin varsin onnistunut (se ei kuitenkaan ollut mehiläinen, vaan kimalainen) vähäisillä vehkeilläni:)

      Poista
  3. Kauniita kuvia ja nam..munkkeja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti. Munkit onnistuivat yli odotusten, toisin kuin sämpylät, jotka olisi voinut myydä vaikka kranaateiksi Hezpollahille:)

      Poista
  4. Meijän Miukuko käy teillä riiulla?
    Hyvä maku siis kisullasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä se täällä käy, pitkä riiuumatka ei näy haittaavan yhtään:) Kiitos Madame Quu, sillä on, kuten emännälläkin:)

      Poista
  5. Pehmeitä kissejä :) eikä mitään kovaa missään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat, kimalaiset ja munkit pehmoilivat. Kiitoksia Peikolle: tarinasi ovat olleet vähän tauolla, mutta ehkä tästä taas virkutaan jossakin vaiheessa:)

      Poista
  6. Pehmeä eläinj tuo kissa -mukava sylissä kehräämässä ja lämmittämässä ja kiva silitellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissa on kyllä semmonen kehruumoottori, joka rauhoittaa itsensä lisäksi emännänkin. Silkkiturkin silitys käy terapiasta.

      Poista
  7. Oi aika toukokuun. Kukkaset sopivat hienosti kivien sisään:)
    Mehevän herkullisen näköinen kääris, ei puutu kuin kaffe.

    Kisumiukuset ovat taattua sydämeni viemää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääretorttu on pehmeää herkkua, itse teen melkein aina appelsiinitortun, se on mun bravuuri, onnistuu aina, on nopea ja helppo. Kiitos Rip, krookukset kuvasin joskus takavuosina, nyt kivikossa on ahomansikkaa ja se pitäisi taas huoltaa, mutta remontti toisaalla vie ajatukset tästä asunnosta jo pois.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Enkuli. Aina joskus eksyn ihastelemaan ATC-korttejasi. Vuorotteluvapaasi riittää varmaan komeasti kesän yli ja nyt on paras aika nauttia alkukesän valosta ja ihanuudesta.

      Poista
  9. Ihanaa kevätkesän alkua sinulle & co!
    Kauniita ovat kuvasi, kiitos niistä Irkku♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannet kiitokset Aili. Kevät on hujahtanut ohi ja kesä saapunut. Pääskysiä en ole navettarakennuksessa nähnyt, vaikka entinen pesä siellä olikin. Harmi, olin varma että saan pääskyt viimeinkin kotiin:)

      Poista
  10. Oispa mullakin kissa, mutku ei. Kukas sitä sitten hoitais, kun minä huitelen reissussa?
    Koosteessasi on niin paljon pehmeää, mutta on toukokuutakin.
    Kääretorttusta leikkaisin oitis siivun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissa on aika itsenäinen olio, se pärjää paremmin yksin kuin koira, mutta aina siinäkin on kiinni. Huomasin sen kipeästi kun lähdin kuukaudeksi Norjaan että kaksi keskenään tappelevaa kissaa ovat pätevälle kissahoitajallekin sula mahdottomuus mikä se sai minut viimeinkin luopumaan Tintistä. Huoli oli koko ajan siitä miten Pinkku ja Tintti pärjäävät uuden tilanteen edessä, jopa niin että reissusta meni osa pilalle sen vuoksi.

      Poista
  11. Niin "pehmeitä" kuvia ja herkullisen näköinen kääretortu, nami!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Harakka. Torttu on mukava ja helppo vierasvara, aika laiska olen nykyään kyllä leipomaan mitään. Ennen leivoin paljon enemmän.

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Mukava että ajattelet niin Lauri. Tuo torttu ja munkit nyt ainakin:)

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Kiitos Pieni Lintu, haasteesi ovat ihania, mutta minusta on tullut saamaton vätys. Yritän ottaa itseä niskasta ja vääntää seuraavan:)

      Poista
  14. Pehmeät ja suloiset kissat. Ja ihana, pehmeä kääretorttu! Ja kivet ovat kauniita.
    Kiva mix toukokuuta ja pehmeää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kollikissa tuli vahingossa kameran eteen kun kuvasin siilien kevätrilluttelua, se poseerasi kauniisti joten siitä sai monta kuvaa. Pinkku kyyrötti terassin penkillä hiljaa.

      Poista
  15. Voi kuinka suloisia kissoja sekä ihanaa kääretorttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tupu, kissoja on tullut kuvattua aika paljon, ennen kuvasin koiraa. Siirryin kivutta koiraihmisestä kissamaijaksi:)

      Poista
  16. Niin suloisia pehmeitä asioita ja mikä kääretorttu, arvaa kenellä vesi valuu suusta juuri nyt. Aurinkoa viikonloppuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppu oli lämmin ja aurinkoinen nyt ja silloinkin, kiitos toivotuksesta Tiia. Kääretorttu on huolettoman helppo ja nopeatekoinen, riittä vaikka yksinään kahvi"pullaksi":)

      Poista
  17. Upeita kuvia ja suloisia kissoja! Kiitos, kun tulit lukijakseni ja löysin samalla sinunkin blogisi, jonka lukijaksi minäkin tulen mielelläni. Kaunista ja aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla oli hurmaava blogi! Ihastuin kuistiin ja sen kauniisiin ikkunoihin niin, että haaveilen itsellekin vastaavaa - vaikka se onkin mahdottomuus. Vaihdoimme kyllä uudet ikkunat taloon ja silloin haaveilin vanhanajan ruutuikkunoista, mutta talon tyyliin eivät passanneet millään:( käyn usein katsomassa, enkä aina älyä liittyä lukijaksi, niin että näkisi uudet mielenkiintoiset päivitykset:)

      Poista
  18. Kauniit krookukset ! Ne kestävät aina niin vähän aikaa että kannattaa ikuistaa kuviksi.

    Voi mitkä hassut komeat kissat. Ne tekevät ylvään vaikutuksen ja toisaalta tekee mieli
    pitää niistä huolta ja silitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krookusten aika on jo ohi, ne kurkistavat usein jo lumesta ja roudasta. Kun muuta ei vielä ole, niiden herkkä kauneus pääsee esille. Kiitoksia Rita, kissalle annoin punkkilitkun ja se mököttää nyt sängyssä, ilmeisesti tuli huono olo. Itsellä oli kipeä punkki päänahassa, jonka muru rutisti irti, yök.

      Poista
  19. Ei minulla aikaisempiin lisättävää, mutta kuvasi ovat hienoja! - Thänks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäpä mukava yllätys. Lämmin kiitos itsellesi Rikhard:)

      Poista
  20. Munkkeja ei näyttänyt ollenkaan Minulle. Ehkä parempi niin, sikäli olen munkin perään. ;)

    Suloisia kissoja. Nythän onkin kesä takana ja riijuu vimma luulisi vähenevän.

    Mukavaa kesää Sinulle!

    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että vetäytyivät luostariin, sitä pitää klikata pari kertaa ennenkuin uskoo. Kesähän on parhaimillaan nyt:) Ja edelleenkin tuo Rollo punainen liehakoi tyttöjen ympärillä. Olen ihan poikki, kurkku täynnä remonttia ja roskia, sillä siivoamme myös vanhaa puolta ja muuttokin on vielä edessä...Kiitos Liplatus.

      Poista
  21. Hello
    I wish you a wonderful new week.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Marciento ♥ Olit joutunut spämmiin monta kertaa, I'm so very sorry:(

      Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän - kiitos 💜