sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

TAKE IT OR LEAVE IT

ruusu, pinkki, pinkki ruusu

Tähän kesään on mahtunut räväkän pAri-suhteen lisäksi työtä, tuskaa ja remonttia. Siinä vilahti lämmin ja kaunis Mittumaarikin historiaan ja saman tien koko kesäkuu. Juhannusruusut ja syreenit aloittivat kukintansa juhannusviikolla ja ilma oli täynnä huumaavaa tuoksua, liverrystä ja pörinää. Terassin mörjäsin aattopäivinä kuten aina ennenkin, mies uurasti remonttipaikassa ja tunteet kuumenivat monta kertaa jo ennen juhannussaunaa! Vihta vääntyi juhlakaluksi satakielen säestyksellä sääskipilven keskellä kesäyössä. Juhlan kruunasi mummun kaunotar, joka tupsahti iloksemme juhannusaattona, Tämä oli neljäs tai viides yhteinen "tyttöjuhannus" ja vaikka kuinka toivoisin, tiedän että kaunokki karkaa kohta käsistä. Juoksukilpailu aamuyössä oli huikea juttu -  viikinki hävisi häpeällisesti hilkun verran ja sai tuomarilta ankarat nuhteet:)

Juhannuskeitto jäi keittämättä, mutta sitä saimme juhannusvisiitillä Rahjan ihanassa kartanossa ja Kärrymäen komeassa talossa ♥ Hiekkasärkkien juhannushulinaa vilkaistiin ohimennen sillä meillä oli jo tulenpalava kiire ystäväperheen grillijuhliin:) Pakollinen koivukin raahautui juhannusyön aamutunteina portin pieleen:)

juhannusruusu, ruusu, kesä


Kesäkuun lopussa tulin itseni ikäiseksi eli ikäni ja syntymävuoteni ovat viimeinkin balanssissa. Mitä vanhempi olet, sitä nuorempana olet vuosikymmenesi ikäinen - jos olet syntynyt 20. vuosisadalla! Siitä huolimatta en olisi halunnut syntyä esimerkiksi 1940-luvulla, puhumattakaan  nyt 1980-luvusta, sehän olisi tiennyt vielä vuosikymmenien turhaa odotusta:)

pioni, neilikka, vaaleanpunainen pioni

Osallistun pinkki-kuvillani PIENI LINTU- haasteeseen. Haasteen aiheena oli VAALEAN PUNAINEN. Alakuvan peltoa kaunistavat kesän kuumimmat hitit eli PINKIT PAALIT! Paalimuovin hinnasta osa menee rintasyöpäyhdistyksen tukemiseen. Suosio on ollut valtava, kiitos viljelijät 

pinkit paalit, heinäpaali

37 kommenttia:

 1. Ihan oikeesti vp paaleja!!!

  Saanko sanoa: versaalit tekstit ovat aivan mahdottomia lukea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööööö- taitaa bloggeri temppuilla itsekseen, kun nyt fontti muuttui :))) sorry nim. nipottaja

   Poista
  2. Kokeilin muuttaa fonttia, tuosta on Arikin urputtanut mulle ties kuinka kauan... tykkään Walterista, mutta voi olla että on huono lukea? Edellinen fontti muuttui sivun päivityksellä valinnaisesti, nyt ei taida enää muuttua: Kiitos Riitta, aina saa ja pitää sanoa mielipiteitä ♥

   Poista
 2. Hienot paalit! Kaunista pinkkiä. Onnea vuosista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ♥ pinkki on kaunista ainakin kukissa ja joskus se sopii jopa vaatteisiin:)

   Poista
 3. Upeat kukkaset ja heinäpaalit, vaikka ei kauniita, mutta hyvän asian puolesta viljelijät on lähtenyt mukaan ♫
  Kivaa alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paalit eivät ole kovin kauniita koskaan, nyt bongasin kuitenkin pinkit! Rehuaika toi omat kommervenkkinsä, rehuaumat eivät nekään olleet esteettisiä, vanhan ajan työlästä kauneutta on ikävä:) Kiitos Ma-te, samoin Sinulle mukavaa viikkoa ♥

   Poista
 4. Hehkeät on kukkaset ja öh... mitä? Pinkit paalit kuin vaahtokarkit :D Hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahtokarkki oli hieno vertaus! Sopi tosi hyvin. Kiitoksia Rita ♥

   Poista
 5. Myöhästyneet synttärionnittelut!
  Te teette liikaa töitä, tarttis pitää ainaki sunnuntait vapaata, muuten tulee kinaa ja tunteet kuumenee. Kyllä se valmistuu myöhemminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellisesti kiitos PP ♥ Eihän me nyt liikaa raadeta, höpsistä kaksi laiskaa ihmistä! Suhteemme on uusi ja sen takia tulee sanomista. Kun kaksi luupäätä jysähtää yhteen, niin kyllä siinä tähtiä näkyy ja kipinät lentää:)

   Poista
 6. Ihania nuo pinkit paalit, en ole kyllä vielä luonnossa nähnyt mutta jotenkin piristävät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar ♥ En sanoisi paaleja kauniiksi, mutta ideaa kylläkin. Yleensä ovat valkoisia tai vihreitä.

   Poista
 7. Onnea vuosien täyttymisestä! Se on aina onni kun saa nähdä seuraavan syntymäpäivä.

  Varsinkin helteellä uurastaessa tunteet hikeentyy herkemmin.
  No Saunassahan on sitten lysti sopua hieroa. Hakata vastalla kiukku pois. ;)

  Kauniita pink kuvia!

  Nuo heinäpaketithan on kuin nahka istuimia.

  Mukavia heinäkuun päiviä Teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset Liplatus ♥ Tympäsee vanheta, mutta minkäs teet:) Minä olen kova tyttö sanomaan missä kaappi seisoo, vaikka ei olekaan voimia siirtää sitä:) Pinkit paalit näyttävät tosiaan vähän nahkaiselta, otin kuvan kiireesti tien laidasta aika kaukaa, joten tulos ei ole paras mahdollinen.

   Poista
 8. Onnea kaikille tuleville vuosille!
  Sitä en osaa lakata ihmettelemästä, miten niitä vuosia tulee yhä vain lisää;)
  Pinkkipaali on kaunis, ja kukat ihania!
  Ihanaa kesää sinulle ja Hänelle!♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Aili, onnea ei ole koskaan liikaa. On ihmeellistä että tuntee olevansa paljon nuorempi kuin mitä vuodet edellyttävät. Olo ei aina tunnu siltä, sillä kremppoja on tullut iän myötä tottakai.

   Poista
 9. Pinkkejä paaleja en ole näillä seuduin toistaseksi nähnyt. Niitä tavallisen näköisiä kylläkin.
  Mustis ja pArinsa, nyt tuntuu, että ahkeruus on intohimonne, eikö vähemmälläkin kerkiä saamaan valmista. Maltoitko edes synttärikakkua lusikoida? Onnea vuoden karttumisesta ikämittariisi. Ainakin kauniit kukat ovat sitä sulostuttaneet. Vaan miten niin, et olisi halunnut syntyä 40-luvulla??? Höh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me nyt kovin ahkeria olla, joskus kun on henki päällä, saatetaan vähän rytkästä ja maltoin lusikoida kakkua! Kävi ihania ystäviäkin juhlistamassa päivää. Lapsenlapsi lauloi puhelimissa ja ystävätärkin laulaa luikaisi:) Kauniin pionikimpun sain ja tummanpunaiset ruusut kullalta, mutta pinkin ruusun kuvasin äidin haudalta. Kortteja ja lahjoja tuli + viestejä. Eihän 1940-luvussa mtn vikaa ole, mietin vain että olisin jo paljon vanhempi:) Kiitos Aimarii ♥

   Poista
 10. Hauskat vaaleanpunaiset heinäpaalit, näin myös tollasia sekä sinisiä ja mustia tässä kerran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, sinisiä ja mustia en ole nähnytkään. Tummanvihreitä ja vaaleampia kylläkin. Pinkit paalit tukevat tärkeää asiaa, ajankohtaisuuden vuoksi se osui kuin nappiin tähän haasteeseen ♥

   Poista
 11. Remontti, tuttu sana. =) Meillä remonttia nyt viidettä vuotta tässä talossa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vanha rötiskö ja uudempikin talo, johon oli tarkoitus juhannukseksi muuttaa, mutta tuli vähän mutkia matkaan. Viides remonttivuosi vaikuttaa aika hurjalta Una!

   Poista
 12. Onnea sulle synttäripäivänäsi, joka oli varmaan hyvin samoihin aikoihin, kun mulla! Ollaan kesän lapsia molemmat.
  Ja noi pinkit heinäpaalit ovat sitä parhautta heinänteossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Harakka ♥ Olen syntynyt kesäkuun lopussa ja silloin oli kuulemma hirvittävä ukonilma, joten tulitauluinen känkkäränkkähän siitä syntyi:)

   Pinkit paalit ovat oikea hittituote! Eivät ehkä kaikkien mielestä passaa maisemaan ja heti pisti omaankin silmään ja ensimmäinen ajatus oli: Että herranen aika, nyt siellä on joku maatuska heittäytynyt hempeäksi:) Nyt kun tietää, mitä vaaleanpunainen meille naisille edustaa, ne alkavat kummasti passata pellolle.

   Poista
 13. Onnea. Vielä nuorihan olet, miten olisitkaan voinut vanheta siitä kun viimeksi nähtiin. Vaaleanpunaisia paaleja en ole koskaan nähnyt, en edes tiennyt että sellaisia olis olemassakaan. Ne on piristävän näköisiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellinen kiitos Orvokki ♥ Kiva että joku sanoo vielä nuoreksi, vaikka lapset ovat kohta vanhempia kuin minä:)

   Pinkit paalit ovat tärkeä kannanotto ja siinä mielessä hyvinkin piristäviä, erilaisia. Ne ovat ilmestyneet pelloille vasta tämän vuoden kesäkuussa.

   Poista
 14. Hitsit kun olen yrittänyt bongata noita pinkkejä paaleja, enkä ole vielä yhtään nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä näin juhannuksen aikaan, saattoi olla vähän ennenkin tuossa Kalajoen ja Pyhäjoen välillä ♥ kuvat on vähän kaukaa otettu zoomilla eikä taso ollut paras mahdollinen kuvakulmasta puhumattakaan.

   Poista
 15. Onnea vaan, nyt vuodet lähtivätkin oikein kirimään :-)
  Ruusut nyt vaan ovat niin ihania kukkasia saada ja antaakin.
  Enpä ole pinkkejä paaleja nähnyt, mutta ajatus niissä on kertakaikkisen loistava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma ♥ mielestäni pinkit paalit ovat niin IN kuin vain olla voi. Vuodet vierii huimaa vauhtia muutenkin, voisi vähän jarruttaa kurvissa:)

   Poista
 16. Vaaleanpunaiset lehmänmunat ovat hianoja. Kuoriutuukohan niistä vaaleanpunaisia vasikoita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut joskus traktorin munista, mutta en lehmän? Uskoisin kuitenkin että makoisaa apetta ammulaan niistä kuoriutuu:) Kiitos Peikko ♥

   Poista
 17. Ihania kuvia! Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pidän vaaleanpunaisesta, jopa paaleissa.
  Iästä puheen ollen, blogissasi on niin reipas ote, että luulin sinun olevan paljon itseäni nuorempi, mutta ethän sinä olekaan... ;) Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Sara ♥ Pinkissä ja vaaleanpunaisessa on puolensa ja etenkin paaleissa niiden merkityksen vuoksi. Yhtään en tiedä minkä ikäinen olet, mutta on lohduttavaa että olet pitänyt minua nuorempana kuin olenkaan:)

   Poista
 18. Nice post!Love the rose♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heartfelt thanks Anita ♥ Your photos are very lovely ~♥~

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän, kiitos 💜