Lemmikit, luonto, historia, kirpputorilöydöt, kirjat, juhlapyhät, vuodenajat, noitavainot, sadut, perinteet, valokuvaus, Taina Marjasen tontut, noita-akat, jouluhullu kyökkipiika, juhannus, vappu, pääsiäinen, pyhäinpäivä, halloween, meri ja Pyhäjoki

lauantai 12. tammikuuta 2013

TAIKA-MANDALA

Joulun iki-ihana tunnelma, pakkasukon huurruttama kauneus, koiran sairastelu, lastenlapsien yökylästely ja omat visiitit eivät saaneet puristettua minusta liveä kummempaa, joten kurkistelin vain ohimennen Blogistania-kaupungin kauniita jouluikkunoita ja viehättäviä tarinatupia, joista suurkiitokset ahkerille uurastajille:)

Vuoden ensimmäiseen UUSI HAAVE TOIVE-mandalaan tipahtivat vahingossa loputkin jouluvakan tilkkutarinat ja tähtipölyt:) Sen myötä toivotan Sinulle satumaista Onnen Vuotta 2013.


45 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän liiankin Rip, toivotaan kuitenkin niin lievästä karkkipaperilookista huolimatta:)

      Poista
  2. Loistavaa tulevaisuutta povaa taika-mandalasi, Mustis! Hauskaa viikonloppua! toivotan minä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa se totta Milena eikä pelkkää koristepintaa ja toivetta, joka ei voi ikinä toteutuakaan. Ja kiitoksia, viikonloppu posahti tyylikkäästi Nuutinpäivään pähkinöitä lapsenlapsen kanssa särkien:)

      Poista
  3. Kauniisti on tähtipöly asettunut sinun mandalaan.
    Onnea myös sinun vuoteesi 2013 ja toivottavasti toiveemme toteutuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa:) Toivotaan että onnen tähtipöly taikoo vuodestamme mahdollisimman hyvän. Luultavasti tämä vuosi on parempi kuin mennyt?

      Poista
  4. Tässä valossa, värissä ja loisteessa on mukava aloittaa uusi vuosi. Tämän ilottelun ottaisin vastaan minäkin :-) Saanhan minä siitä osani, kun käyn vierailulla täällä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain Aina:) Vuoden aloitus alkoi Blogistaniassa kohdallani aika vaivalloisesti, joten otin ja räväytin riemua koko rahan edestä:)

      Poista
  5. Tähtipöly ja sininen hehku ihastuttavat kovasti. Tätä taikaa haluan uuteen vuoteeni, joten kiitos kovasti. Oikein hyvää ja luovaa uutta vuotta sinullekin. Täyttäköön se toiveesi :-)

    (Linkitän tämän samalla mandala-sivulle, niin muutkin huomaavat. Kaikilla ei ole ehkä sivupalkissa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Uuna, aina minä sen unohdan, kävin paiskaamassa tämän kiekon ja katosin liveen, muistin vasta yöllä, etten linkittänyt sitä taas ollenkaan. Huolettoman kamppeet ovat aina hakusalla... Ja eikun taika jakoon ja toiveet taivaisiin:)

      Poista
  6. Mandalasi on kuin suuri avaruus, galakseineen, planeettoineen, syvässä sinessä tähtiä ja tähtipölyä.
    Toivon, että toiveesi toteutuvat ja vuois 2013 on oikein hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatuksena oli alunperin saada kuvaan Milky Way-tunnelmaa ja paljon tähtiä, mutta sitten se lipsahti ehkä liikaakin ilottelun puolelle kun viimein vauhtiin pääsin, toisaalta mikäpä sen paremmin vuoden aloitukseen sopisikaan. Kiitän Aimariita.

      Poista
  7. Kiitos, Mustis!<3

    Oikein hyvää kuluvaa vuotta 2013 myös sinulle!<3333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, tarinallista vuotta Sinulle Aili. Sukutarinat ja kertomukset ovat kultaa arvokkaampia jo ihan historiallisestikin.

      Poista
  8. Mukavaa alkanutta vuotta sinullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ronja, hyvää vuotta Sinulle ja toivottavasti olet jo paremmassa vireessä. Viimeinen kissakuvasi ainakin oli niin ihana, että melkein olisin kade, jos osaisin:)

      Poista
  9. ein gutes neues Jahr 2013!
    Es ist ein sehr intressantes Mandala fürs neue Jahr

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Danke schön Elke:) Kaunista ja valoisaa vuotta Sinulle. Taisin laittaa aivan miten sattuu tuon uuden vuoden toivotuksen, pitäisi pitäytyä omassa kielessä, eikä yrittää liikaa:)

      Poista
  10. Onnen vuotta sinullekin sisko-kulta!Sinisen linnun näenkin tuolla kaiken tähtipölyn keskellä:)Minun silmääni kylläkin miellytti se lasimandala huomattavasti enemmän ja eritoten ajattelen,kuinka suuria tunteita sen tekemiseen tarvittiin...DDDDD ISO HALAUS !!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla tulee tästä sinisestä linnusta mieleen se unilaulu, jonka varmasti muistatkin, sen jonka Tapio "Rautalapio" kaikkien lasten sydämiin aikoinaan lauloi. Myös Edelmanin Tähtipölyä on ihan kuunneltava kappale, olisiko jo ihan puhkisoitettu, en ollut varma, että oliko se tämän niminen, piti käydä ihan tarkistamassa.

      Lasimandala oli tämän rinnalla hyvinkin pelkistetty, vaatimaton ja yksinkertainen, mutta särkymistä ja luopumisen tuskaa siinä kyllä tarvittiin ja halauksesi tuli enemmän kuin tarpeeseen ja eikä ollut yhtään liian iso mutta silti laitan yhden 100 osan siitä taskuun odottamaan pahaa päivää:)

      Ihan helposti ei silti tämäkään juttu tullut, vaikka ehkä muuta luulisi, sillä mielestäni idea ei toiminut aluksi ollenkaan...

      Poista
  11. Kaunista joulun jälkimaininkia mandalassasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sinne jotakin karkasi Arleena, ei mahtanut mitään:) Mutta nythän tuo paha Nuutti vei viimeisetkin pois:)

      Poista
  12. Upea mandalasi sädehtii onnea koko vuodeksi. Eniten juuri sinulle, niin toivon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Miivi, kohta onkin jo uuden vuoro, joka vaikuttaa vähän tiukkasyiseltä eli ei meinaa aueta mitään? Pitänee ihmetellä, mitä muut ahkerammat ja joutuisammat siitä keksivät ja säveltää sitten sen mukaan..

      Poista
  13. Kauniisti sädehtii mandalasi ja haaveesikin.
    Tulin kurkkaileen välillä teitä tänne, tulen kyllä pian taas takaisin paikalleni, hi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen useampaan kertaan käynyt sivullasi ja ihmetellyt, että pitääkö se vielä kevätlomankin samaan syssyyn. Kyllä täällä jo Harakkaa kovasti kaivataan, joten palaa äkkiä ruotuun:)

      Poista
  14. Ein wunderschönes, spannendes und farbenfrohes neues Jahr wünsche ich dir. Das Mandala ist wunderschön, man könnte darin versinken, die Farbgebung ist toll.
    Herzliche Grüsse, Sichtwiese

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilen danke Sictwiese:) Minä kiitän ja olen hyvin iloinen siitä, että saan ihailla kauniita ja herkkiä kuviasi. Varsinkin uuden vuoden mandalasi oli aivan käsittämättömän kaunis. Onnen vuotta 2013 Sinulle ja kuvillesi:)

      Poista
  15. Säteesi välkehti tänne risukasaan Mandalan muodossa... Olin rohkea ja uskaltauduin ensimmäisenä miespuolisena kommentoimaan ja toivottamaan Onnellista Loppuvuotta 2013 Sinulle sekä kaikille lukijoillesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsistä pussiin Gee, täällähän se risukasa sijaitsee lähellä Villin Lännen rajamaita:) Mielestäni kommentin takominen tai sen rohkeus ei ole kyllä sukupuolesta mitenkään kiinni, mieluiten esiintyisin itsekin sukupuolettomana anonyyminä, tiedä vaikka se olisi jopa parempi? Tämä pokkaa ja kiittää.

      Poista
  16. Tässä nyt täytyy olla odotettavissa luksusta ja loistetta, tavalla tai toisella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Pike-Hauki, toivotaan niin. Oma vierailu sivullasi ei poikinut kommenttia, vaikka aihetta olisi ollutkin:) sillä sensitive unavailablea ja erroria pukkasi vain päälle, pitänee yrittää uudelleen?

      Poista
    2. Siis, nyt olen ihan epätoivoinen ja pahoillani, jos olen munannut jotenkin, vai miksi tässä kommentissä näkyi välillä tuo toinenkin nimi??

      Poista
  17. Loistava mandala kuin tähtisumi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähtisumua siinä vähän haettiin, joten kiva juttu jos sitäkin osui silmiisi Tuulento, minusta tästä tuli vähän liiankin "korea":)

      Poista
  18. Peikolta uuden vuoden pölyä nurkkiin. Siitä voi kasvaa piäniä iloisia villakoiria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia Peikko, olet tullut Kanarialta tai jostakin kuun takaa takaisin:)Pienet iloiset villakoirat otetaan imuri ojossa vastaan, toisaalta pitää yrittää muistaa sekin että pöly on elämää ylläpitävä voima, etenkin silloin kun villakoirakenneli jytistää pitkin sängyn alustoja.

      Poista
  19. Maailmankaikkeuden aukossa
    hehkuu punainen ei musta,
    7 kuuta 15 muuta.
    Turva on pienen ihmisen
    lentää laudalla sinisen!

    Siivet jos saa,
    mieli malttamaton.
    Kajo kauneuden, ikuisen
    Sinun kädessä vielä on!
    "intruder"

    VastaaPoista
  20. Kiitoksia Intruder-Anonymous:) Kauneuden kaipuu on aina ikuinen, mutta ehkä pelkkä kajastuskin riittää. Seitsemän sinistä kuuta pitävät tiukasti huolen siitä, että luuta odottaa kiltisti nurkassa:)

    VastaaPoista
  21. Yeesssss..great blog!!!!finelly from -island!!!!!!LoveLOVE LOVE!!)))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Anita, kuvasi ovat upeita kuten huikea kotimaasikin:)

      Poista
  22. beautiful lights falling down in my heart !
    wish you a wonderful weekend

    VastaaPoista
  23. kaunis, tuhannen ja yhden yön tarinat toteutuvat

    VastaaPoista
  24. kaunis tulee mieleen korumalja

    VastaaPoista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän - kiitos 💜