lauantai 4. heinäkuuta 2015

ASETELMA

ATC-kortit, Irja, Katja, asetelma

MAKRO- ja TEEMA-aiheena oli ASETELMA. ATC-korttiharjoitelmat ovat tavallaan asetelmia nekin:)

Lahja, ruusu,

Syntymäpäivälahjaksi sain valkoisen ihanan sydäntarjottimen, joka muuntuu ruusuilla ja ruseteilla niin juhannukseen kuin jouluunkin. Eipä ollut moittimista kyllä muissakaan lahjoissa sillä esikoiselta sain uusimman muumimukin, kuopus toi filmin ja ystävät onnittelivat kukilla, kirjoilla, korteilla ja viesteillä. Naapurin pieni poikakin oli tehnyt minulle kortin. Nauroin että minkähänlaiset hilupilttuut ovat kun täytän pyöreitä. Olo on hyvin hämmentynyt, nöyrä ja kiitollinen.

 muratti. pääsiäinen, lintu, kukka, asetelma

Ystävän tuoma kaunis pääsiäisasetelma muuttuu sekin helposti eri vuoden aikojen mukaan. Pääsiäistiput ja kukat ovat vaihtuneet kesän myötä lintuemon pesäksi:)

36 kommenttia:

 1. Kortit ovat kauniita asetelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin syntymäpäiväkorteista ja lahjoista kuvan, mutta en sitten kehdannut niitä tänne tällätäkään, koska alkoi tuntua jotenkin kehuskelulta, vaikka se ei ollut alunperin tarkoitus. Kiitoksia Pia ♥

   Poista
 2. Onnittelut, Irja!
  Tollanen meinaa sitä, että oot tärkee ihminen monelle ihmiselle. Mukavaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Timo, kuinkahan onnellinen minusta oikein tulee:) Joskus tuntuu, ettei olisi niin tärkeä kenellekään, kun yksinäisyys painaa lujasti päälle. Onneksi tulee tämmösiä hetkiä, jotka saavat uskomaan huomiseen, kiitos ihanien ystävien ja sukulaisten ♥

   Poista
 3. Onnittelut synttärin johdosta! Olet rakastettu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, se oli kauniisti sanottu Susu ♥ Tuo ajatus pitäisi jotenkin saada iskostettua myös sieluuni. Siihen tyhmään ja kylmään:)

   Poista
 4. Onnitteluhaleja.
  Kaunis tuo lintuasetelma ja yritin innolla kurkkia atc-korttejasi. Kauniita ovat ja ihanan asetelman niistä saa. Minuthan atc-kortit veivät mukanaan jo ajat sitten ja niitä on ihanaa tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Enkuli ♥ Kortit on tahallaan kuvattu aika viistoon, jonka vuoksi niistä ei ehkä oikeaa käsitystä saa. En tiedä jaksanko niitä väkertää, ystävän kanssa olemme joskus muutamia tehneet. Minusta ne ovat tavallaan pieniä askartelutaideteoksia:)

   Poista
 5. Oih, ihana nähdä vihdoin korttejasi! Näyttävät tosi upeilta. Mukaan siis remmiin vaan ja vaihtamaan, vaikka ensimmäisiä ei oikein malta vaihtaa, tiedän sen.
  Onnittelut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ensimmäiset ovat jotenkin rakkaita, niihin on käyttänyt aikaa ja suunnitellut jokaisen pienen sydämenkin erikseen. Olen törmännyt joskus tonttujen kanssa samaan asiaan. Olen "pukenut" tonttuja vasta vähän aikaa, aiemmin oli vain pelkät krassitontut isolla parralla ja pitkällä piippalakilla. Lämmin kiitos Uuna♥

   Poista
 6. Ihastuttavia asetelmia.. ja kauniita kortteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia VillaTuta♥ Korteista osa on ystäväni tekemiä. Kortit on merkitty niin, että tekijä näkyy. Tämän haasteen tein vähän huitaisemalla, jotenkin tuntui ettei millään saa oikeaa "henkeä" mukaan millään:)

   Poista
 7. Paljon onnea Mustis! Synttärit ovat vain kerran vuodessa;))

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on vain kerran vuodessa:) Kiitoksia Aili. Ehkä Onni osuu joskus kohdalle, kun sitä näin paljon toivotaan:)

   Poista
 8. Tulipa korteistasi hieno asetelma!
  Katsoinkin tarkaan, ja niin kauniita olivatkin korttisi.
  Onnea sulle synttärinäsi, muistelinkin, että meillä oli hyvin samoihin aikoihin syntymäpäivämme.
  Olet tärkeä monelle ihmiselle, se on aina ihana asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korteissa on ainut hankaluus tuo standardi kun itse tekee pohjat. Millin heittoa tulee aina vaikka kuinka mittaa ja leikkurilla leikkaamme. Niin Sinullakin on syntymäpäivä:) En tiedä siitä tärkeydestä, se nyt vain sattui näin.Olen semmonen lärppäiita, joka yrittää olla kaikkien kanssa väleissä. Kiitos Harakka ♥

   Poista
 9. Jälkionnittelut Mustikselle.. niin sinäkin ikinuori sitten vaan vanhenet :).
  Kauniit ja yksilölliset asetelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Orvokki ♥ Juu, näin siinä pääsi käymään että ikä painaa päälle eikä ulkokuoresta välttämättä aina näy se nuori tyttö joka sisälläni asuu.

   Poista
 10. Onnea jälkikäteen! Aivan ihanat kortit olet tehnyt! Olis kiva joskus osallistua vaikka johonkin korttikurssille, näpräily on niin kivaa mutta kotona vaan ei tule aloitettua mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Matkatar:) Yhdessä tekeminen on hupaisaa ja mukavaa, mutta oma keskittyminen onnistuu parhaiten yksin tai hyvän ystävän kanssa. Askarteluun voi hyödyntää monenlaista materiaalia ja roskiahan siitä aina tulee ja paha siivo ja itsellä on pienet tilat niin se tapahtuu kyökin pöydällä.

   Poista
 11. Onnittelut. Aina on kiva juhlia.
  Tuo lintukori kiva aseltelma - kaunista vihreää, kesän tuntua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Pappilanmummo ♥Tuo pääsiäiseksi saatu asetelma oli ihana siinäkin mielessä että ihastuin tuohon ihanaan ämpäriin ja murattiin, jotka jäivät jäljelle kun kukka kuukahti ja pääsiäistipu lensi orrelle odottamaan uutta pääsiäistä.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. "Taiteilimme" kortit ystävän kanssa yhdessä ja hänellä on paljon enemmän taitoa tuottaa piirtämällä jne kuvia kuin minulla. Erilaiset ideat syntyvät tekovaiheessa kuten monissa muissakin askareissa. Kiitos Kirsi:)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitoksia Hensku ♥ Näissä on skräppäämisen iloa, jos vähän muutakin. Joulukortteja on tullut aina askarreltua ja yksi aika jouluinenkin aihe tuossa jo oli.

   Poista
 14. Hienot ovat synttäri-muistamiset - kuvissakin ne pääsevät oikeuksiin...
  Onnittelut...

  Kiitokset vierailuista blogini sivuilla...
  Mukavat kommentit ...

  Terveisin Eko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain Eko:) Yritän silloin tällöin vierailla "vanhoilla tutuilla" vaikka se aika laiskaa nykyään onkin. Kiitos on kokonaan minun puolellani, kuvasi ovat aina katsomisen arvoisia ♥

   Poista
 15. Ihania kortteja, kauniita ovat kaikki asetelmasi!! Sydänlämpöset onnittelut sulle kaima! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Irkkunen ♥ Ajattelin heti alkuun että voisimme olla vaikka kaimoja. Kortteja värkkäiltiin parina iltana ja sitten en raskinutkaan heti laittaa niitä lentoon, pitää katsoa enkulilta ja uunalta jos saisi jotakin kivaa vaihtoon joskus. En tiedä rupeanko suurimittaisesti tähän?

   Poista
 16. Onnittelut merkkipäivänäsi, millintarkka asetelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lauri♥ Nuo kortit ovat kyllä millintarkkoja juttuja, siinä olet oikeassa.

   Poista
 17. Lumoava asetelma. Synttärionnea! Tuollaiset uudelleen muotoutuvat lahjat (viimeisin) on ihan huikeita, sillä jouluksi kukkaan voi laittaa kynttilän ja lippurivistön, tai tähden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asetelmat saa aika vähällä vaivalla ihan uuteen uskoon ja ideasi oli varsin hieno:) Tosin jouluna minulla on niin paljon tonttuja ja kukkia, että ampäri saa varmaan mennä odottamaan kevättä. Myös tuo valkoinen sydäntarjotin oli niiiiiin ihastuttava ja sekin on muutettavissa punaisella rusetilla etc hyvinkin jouluiseksi ja pienillä hopeakelloilla ja sininauhalla vaikka loppiaisaaton herkkukoriksi. Kiitoksia Mustarastas♥

   Poista
 18. Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu ♥ Tavallaan nekin ovat pienoisasetelmia - ainakin tällä meidän tekniikalla:)

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän - kiitos 💜