tiistai 7. huhtikuuta 2015

MINÄ JA PUTIN

Eipä ole mitään uutta auringon alla, mutta siitä huolimatta tämä venäläinen julkaisu sai minut mietteliääksi.  Varsin korkea-arvoiseen herraseuraan on Irkku-rukka nyt eksynyt:) Vladimir ei kuitenkaan kuulu suosikkinimiini - мне жаль :)

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Xopoшo Maksi:) Tarkoitiko minua vai Putinia? Vaiko ehkä herra Vladimir Leniniä tällä kommentilla. Venäjä on minulle täyttä hebreaa, pari sanaa muistan.

   Poista
 2. En ole seurannut tätä henkilöä ollenkaan, koska pelkään häntä jostain syystä, jätän asian muille rohkeemmille hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelko pois Harakka, ei keulakuvia tarvitse pelätä. Putin näyttää saaneet maailman vihat niskoilleen turhan aikaisella kukkoilullaan ja se on tosi vaarallista, ei itse henkilö, vaikka se kulmioituukin häneen. Sehän on niin lutusen näköinenkin:) Kiitoksia ihanasta kommentistasi, olemme samanlaisia pupupöksyjä molemmat:)

   Poista
 3. "Putte" Suomen tuleva pressa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Harry, mutta ei kyllä varmasti ole, siitä lyön vaikka Suomineidon essunnauhat vetoa:)

   Poista
 4. Mustis, pidä Krimiturkistasi kiinni!
  Kasakka tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes Pedro, kynsin hampain:) Jos Ukraina olisi tehnyt saman, sen sijaan että itkee apua, ei näin olisi ehkä käynyt? Yhden kasakan ottaisin ihan mieluusti saman turkin alle:)

   Poista
 5. Kohta ovellasi on salainen poliisi, joka epäilee sinua kenties mistä. Näkyyhän sivullasi asekin.
  Mikä tämä juttu oikein on? Alkoi kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tästä vielä puuttuisi, vähemmän salaisiin kun on tullut jo törmäiltyäkin:) Joku venäjänkielinen rankinglista tai vastaava tämä kai on ja asehan on varsin kaunis:) Se liittyi edelliseen juttuun ja luultavasti on deaktivoitu, joten siinä suhteessa vaaraton. Suuret kiitokset Aimarii♡

   Poista
 6. Saitko ihan noin korkea-arvoisen ihailijan, Mustis..?!
  Vaan ei minunkaan suosikkini ole tämä herra; näen jo painajaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisikin jo melkoinen juttu! Mutta luultavasti hän on vahingossa tuossa sivupalkissa, näyttäisi olevan pääsiäisajasta kyse. Älä näe painajaisia ainakaan Putinin vuoksi, se on niin turhaa. Kiitoksia Aili ♥

   Poista
 7. hui minulle kävi sama juttu, vanha blogini kaapattiin ja käännettiin kokonaan venäjäksi, syy oli mitä ilmeisin, Kekkosen aika .. siellä kun mainittiin nimeltä federaation kavereita..
  tämän internetin valvonta on rajan takana sangen aktiivista.. minulla oli aikomus julkaista jatkoa, Koiviston aika , mutta luovuin ajatuksesta terv. aikku
  Kenenkään ei pidä silti pelätä mitään, pelko on ihmisen pahin vihollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa Aikku ♥ Pelko ruokkii pelkoa ja varjo kasvaa, sen voi painaa halutessaan alas, mutta treeniä se vaatii ja aina se osaa yllättää.

   Siihen en kuitenkaan usko että minun pieni ja mitätön blogini sen kummemmin kiinnostaisi ketään siinä mielessä että sitä valvottaisiin! Kekkonen oli hyvä jätkä ja Suomi tarvitsi sen kaltaista isäntää siihen aikaan, sillä hän osasi sumplia sopivasti venäläisten kanssa tulen arkojakin tilanteita. Mutta jos ajatellaan tätä päivää, niin myös nykyinen presidentti osaa luovia ja taktikoida, mikä on rauhan ja Suomen kannalta hieno asia.

   Kone voidaan kaapata, eikä se välttämättä johdu Venäjästä. Minulla on nytkin haittaohjelmia, jotka häiritsevät välillä, joten sen takia tämä on jatkuvaa tappelemista isoja poikia vastaan ja tietäähän sen miten siinä käy. Mitä niille tyhmä blondi voi:(

   Poista
 8. Onkos se nyt ihme, kun tunnustat julkisesti varastaneesi kiväärinkin :) Muumit ovat vakoilijoita ja Fazerin muki selvästi salainen taika-ase.. No, google se osaa kääntää sivuja vaikka mille kielille ja kai joku onneton niitä joutuu lukemaankin, en sitäkään työtä kadehdi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta kuin asiaa Sirokko ♡ Tunnustin varastaneeni pyssyn ja siitähän ei tunnetusti hyvää seuraa. Voi niitä Muumeja, eipä olisi niistäkään uskonut. Onneksi Toven ei tarvitse tätä nähdä ja surra sitä minkäläisiksi kätyreiksi ne ovat nyt heittäytyneet:)

   Jos Mr Googlen kääntöpolitiikkaan sokeasti uskoo, niin aku ankkoja tulee että lätinä käy, mutta kukin pelaa tahollaan niinkuin parhaaksi näkee. En kadehdi minäkään, pitäydyn aika tiukasti omassa kielessäni, jonka hallitsen ja jolla voin ilmaista tunteitani juuri sillä tavalla kuin olen ajatellut.

   Poista
 9. Eikös Putin olekin poikamies ja menit kuuluttamaan, että äkänen emäntä täällä annetaan hyvään kotiin ..jeh...ja heti tuli vastaus ja kokreammalta taholta vielä...oi näitä aikoja...:? )
  Mulla on myös toinen blogi, mutta en uskaltanutkaan sinne kirjoitella enää yhtään mitään, taisin joutua jo tappolistalle. No se siitä ja saa sen ehkä poistettuakin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, miten tässä nyt näin kävi? Nyt ovat hyvät neuvot kalliit! Kaikkea ei kannattaisi maailmalle kuuluttaa, mutta eipä se herra Putinkaan arvaa mikä ohjus täällä on vastassa:)

   Arvaa kiinnostuinko tuosta toisesta blogistasi, utelias kun olen. Kiitoksia Selma ihanasta ja hauskasta kommentistasi, tämä pelasti synkän iltani kokonaan♡

   Poista
 10. Kun äsken avasin samakasa-blogisivun, sekin oli venäjän kielellä! Ehkä naapurimme valloittaa nettimaailman. Ensin kyllä ajattelin, että samakasan maine on levinnyt maailmaalla.

  Muistan, että minäkin olen kirjoittanut Putinista kerran. Kaipasin vissin treffeille... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muutkin ovat Milena, varsinkin ne, jotka ovat ns. avoimia sivuja ovat levinneet johonkin ranking-tilastoon tai vastaavaan. Sama ilmiö on olemassa muillakin kielillä, kaikki eivät välttämättä meille näy, joten mistään venäjän valloituksesta ei ole kyse.

   Maineemme ei ole levinnyt yhtään mihinkään, sen verran mitättömiä tekijöitä olemme myös virtuaalisesti, puhumattakaan live-elosta. Tai ainakin minä olen, sillä kukapa nyt mitättömästä, harmittomasta vanhasta akasta olisi kiinnostunut ainakaan valvontamielessä? Putin saa jäädä kyllä treffaamatta, sen verran ronkeli olen edelleenkin:)

   Lämmin kiitos Sinulle Milena ♥ Mukava että joku uskaltautuu sekoittamaan soppaa kanssani

   Poista
 11. On se kumma, kun suurvaltapolitiikka yrittää järkyttää normaalin ja kuuliaisen kansalaisen arkielämää
  tuollaisilla artikkeleilla! :-o
  Naputinille on tullut elefanttitauti jolla sotkee maailmankirjat... ole kuitenkin lujana! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leo mutta tämä ei sivu ei järkyttänyt minua ollenkaan ja laitoin sen vain huvin vuoksi. Putinin saa mun puolesta rällätä miten tykkää, niin kauan kun ei tallo Suomi-neidon varpaita! Turha isottelu on tietysti vaarallista, sillä jos homma karkaa lapasesta, niin maailma ei ole enää häävi paikka kenellekään. Ei kai kukaan nyt niin hullu ole, edes Putin?

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän - kiitos 💜