torstai 6. elokuuta 2015

YLÖS


 PIENI LINTU KOMENSI KATSEET YLÖS joten tein työtä käskettyä:)
 Varaston katos on poikien ja kissojen lempipaikka:)

40 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia - varsinkin nuo pilvikuvat, toisena olevassa suloinen värimaailma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Hensku ♥ Rajasin metsän pois, tosin se vei auringonlaskun ihanan kullan siitä, mutta minusta se toimi paremmin näin.

   Poista
 2. poutapilviä on kiva seurata, lapsena makasin selälläni pihalla ja katsoin alati uusia kuvioita pilvissä, näin usein ihmisen kasvoja, lampaita ja mitä lie lohikäärmeitä pitkin hännin..katoillakin kiipeilin lapsena, nyt ei katse yllä katolle asti jollen kiipeä kalliolle, tänä kesänä se on jäänyt väliin..kun jalat ei kestä kipuamista kipuillen..kävelysauvat voisi kyllä auttaa jospa huomenna kipaisen.. mä silmät luon ylös taivaaseen ja yhteen käteni liitän....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häpeä myöntää, mutta minä makaan yhä edelleenkin mielelläni poutapäivänä nurmikolla tai laiturilla jos mahdollista ja lasken pilvilampaita, louhikäärmeitä ja mitä milloinkin, osa on sensuroitu:)

   Tuo varaston katto on ollut myös nuoremman kissan lempipaikka, onhan se turvallisempi kuin korituoli, johon joku hullu kolli voi hyökätä kesken unien. Kakarana luin jopa kirjaa maaten puun oksalla, nyt sitä vanhaa tuomea ei enää ole ja harmi ettei otettu kuvaa, sanoimme sitä tissipuuksi, kun oli täynnä pahkuroita. Kiitoksia Aikku♥

   Poista
 3. Taivas ei ole koskaan sama. On lukemattomia taivaallisia, lempeitä, uljaita, uhkaavia, seesteisiä taivaita, eri vuodenaikoina ja erilaisissa säissä. Voisin katsella taivaalle ikuisesti :)

  Poitsusta tulee mieleen oma pikkuveljeni joka pienenä eläytyi kissaksi. Kiva kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laulussa lauletaan että " taivas on sininen ja valkoinen ja tähtösiä täynnä", mutta kyllä se on paljon muutakin. Sävyt ja värit vaihtelevat sään, vuoden aikojen ja vuorokauden mukaisesti, siihen ei kyllästy koskaan. Kun herään katson ikkunasta taivasta, ellei paikka olisi tämmönen en laittaisi ikinä verhoja eteen, niin että näkisin sen illalla ja heti kun herään.

   Poika tykkäsi kiivetä aina tuonne, kerrankin hain sitä että mihin se katosi kun tirskunta kuului muttei mitään näkynyt terassilla. Terassiaitaa apuna käyttäen se sinne loikki. Kiitos Rita ♥

   Poista
 4. On ihanaa katsella korkeuksiin...paitsi joskus alaskin (hih!).
  Kuvasi ovat hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannattaa ehkä katsoa myös muualle, ettei käy niinkuin minulle kerran nuorena ihastuneena hupakkona loikin urheilutunnille ja hoilasin onnellisena kevättaivaan hurmiossa että" taivaan milloin nään sinisen" ja auts.. loikkasin koipeni pahasti. Onneksi tyttöystävä veti heti saappaan jalasta, muuten se olisi pitänyt leikata irti.

   Kiitoksia Anjuusa rakas, toivottavasti Sinullakin kipsi kohta lentää jorpakkoon:)

   Poista
 5. Kuvat korvaavat sanat. Tämän olen aina tiennyt.
  Blogissasi merkillepantava pontti on aina ollut sen selkeys ja rauhallisuus.
  Sitä se viestittää. Oli asia mikä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Liisukka ♥ Olen hyvin yksinkertainen ihminen ja tykkään selkeydesta, voi olla myös niin, että haen yksinkertaisuuden kautta selkeyttä elämään.

   Yksinkertainen on mielestäni kaunista. Se toimisi myös kodissa, mutta nyt se on sekasorron vallassa, ennen kuin taas ryhdistäydyn ja siivoilen. Pieni asunto on aika vaativa, koska jos jotakin niin kaikki pitää siirtää ja laittaa taas takaisin jne. Sitä ennen kuitenkin taloyhtiön välinevarasto ja jotakin muuta.

   Pointti tuli ymmärrettyä, taisin lukeakin sen oikein:)

   Poista
 6. Ihania kuvia blogissasi, olisit laittanut puukuvan vain. Jokainen kuva on "oma itsensä" ja kiehtoo juuri siksi, että on erilainen samastakin teemasta. Yhdyn Liisuun, vaikken kommentoikaan usein, ihailen silti mielenkiintoisia kuviasi. Taivaasi ovat arvoituksellisia ja saavat "ajatukset lentämään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Unelmikko, kiva kuulla että joku käy katsomassa, vaikka ei aina kommentoikkaan ♥ Puukuva jäi vähän vahingossa pois, otan aina kuvia, kaikkia en hyväksy ja osa sitten unohtuu. Sinulla oli tosi vaikuttava hieno kuva:).

   Minä näen taivasta joka paikassa, vedessä, tiessä, jopa aikoinaan pellon kivissä:) Mies nauroi minun taivaskiville.

   Poista
 7. Tuo varaston katos olisi minunkin mielipaikkani, jos vaan pystyisi kiipeämään sinne! Ja mahtuisin sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihan helposti sinne pääsee ja varmasti mahdutkin, tuo kuvakulma vähän vääristää ja sen lisäksi rajasin rumat pahvit ja tikkataulut pois, että kuva olisi siistimpi. Tässä mielessä olen vähän liiankin kliininen, paitsi kerran ja sairastan niitä kuvia vieläkin. Se oli sekasorto pöydällä torttujen aikaan:) Kitoksia Susu, olet ilmeisesti jo kotiutunut ♥

   Poista
  2. Olen kotiutunut ainakin hetkeksi, ensi viikon lopulla lähden taas matkaan. Onneksi jaksaa reissata, joka kesä sitä ei ole pystynyt tekemään.

   Hahhah, vai kerran ei-kliininen ja sairastat vieläkin :D

   Poista
 8. Kivat kuvat. Tuo keskimmäinen taivaskuva on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on kaunis, aurinko laski ja pilvissä oli auringonlaskun kultaa. Kesäyönä pilvetkin valaisevat, se on ihmeellistä, syksyllä ne taas muuttuvat erilaisiksi. Niissä ei ole sitä valoa mihin tottui. Mutta sitten näkyvät taas tähdet.

   Lämmin kiitos Kirsi♥

   Poista
 9. Kaunis kuva kuutamosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit Noksu ♥ puiden lähellä nousuvaiheessa onnistui jotenkuten, vaikkei kapasiteetti riitäkään kunnon kuvaan, nauratti kun zoomasin, niin kuu heilui siellä täällä enkä tavoittanut sitä välillä ollenkaan:)

   Poista
 10. Nostitko sällin vai kiipeskö itse? ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tarvinnut näitä villikkopoikia nostella Harry;) ne ovat menneet jo polven korkuisesta niin lujaa ettei perässä ole pysynyt.

   Poista
 11. Kuu, kuusiaita ja koivut, koreat pilvet, koltiainen sekä kaareva kuva! On koottu koota kerrakseen... ;-)
  Mistä niitä aina riittää? Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Leo ♥ Tuo kuukuva on otettu melkein kotiportailta ja taivastelua olisi voinut laittaa enemmänkin, merikuva oli vähän vanhempi kännykkäotos, otin sen ystävän veneestä.

   Tuo kaarevuus oli minusta hurmaava vääristymä, joku viisaampi sen tietäisi, mikä siinä meni pieleen - joku polttovälijuttu (lyhyt) koska maisemakuvaus oli käytössä, voisiko verrata laajakulmaobjektiin, blondi ei oiken ymmärrä näitä juttuja.

   Poista
 12. Kyllä näitä Ylös-kuvia kelpaa katsella!

  ..."kaiken kätkee taivas tuo, auringon/pilvet, tähdet se myös suo, kuutamon/Taivas kätkee maailman, suurimman/se myös kätkee unelmat, kauneimmat/suuri taivaan on sininen äärettömyys"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taivas on kuin ihmissydän, avara ja pohjaton:) Tekeleitähän nämä ovat kun katsoo kunnon kuvia, mutta jossakin pitää aina roikkua, voisi kyllä suosiolla jäädä poiskin. Kiitos Rip ♥

   Poista
 13. Ylöspäin kannattaa aina välillä kurkkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Tellu Tom♥ Siihen on taipumusta muutenkin ja välillä huonolla menestyksellä:)

   Poista
 14. Hih, ihana lempparipaikka! Auringonvalo tulee kauniisti tuohon pilvikuvaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvikuvat ovat hauskoja ja onnistuvat joskus perusvehkeilläkin, riippuu niin tilanteesta. Lempipaikka on kieltämättä kiva, kumma etten ole itse sinne kivunnut, kai sekin pitää vielä kokeilla, naapurit ovat jo tottuneet mun tempauksiin niin, etteivät turhasta hätkähdä ♥

   Poista
 15. Olet hyvin tottelevainen ja taitava siinä, mitä käsketään tehdä. Hienot kuvat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hyvin tottelevainen ja kiltti, olen ollut sitä aina, mitä nyt välillä vähän juonittelen:) Kiitoksia Uuna ♥

   Poista
 16. ylöspäin on laiturilla ollut kiva katsella pilviä, kun olin mökillä. Nuo kuvasi ovat hienosti rajatut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauturia parempaa paikkaa ei olekkaan:) Harrastan rajausta jonkun verran, tuota taivaskuvaa ei olisi tarttenut edes rajata, mutta halusin metsänrannan pois, se selkeytti kuvaa, tosin siinä meni auringon kultaa mukana. Kuutamo- ja merikuvaa en ole rajannut. Kiitos Pappilanmummo ♥

   Poista
 17. Vastaukset
  1. Kiitoksia Kaisuli ♥ Taivas on aina kaunis:)

   Poista
 18. Vastaukset
  1. Ihana että tykkäsit Lea ♥ Kuutamo jäi vähän aurinkopilvien varjoon. Pikku kameran kapasiteetti ei oikein riitä kuutamokuviin.

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän, kiitos 💜