lauantai 21. marraskuuta 2015

MATKA NARNIAAN

"Saattakaa vieraat ja näyttäkää Aslanin maa!
  Viekää ja nostakaa kultaisten vuorien taa..."


Haaveilin pitkään Narniasta, maasta mistä olin nähnyt vain unta ja muutamia kuvia. Haaveilu on aina  turvallista ja helppoa, sehän ei vaadi mitään. Kaiken lisäksi olin niin tottunut oman pesäni hiljaisuuteen ja turvalliseen pikku elämään kahden kissani kanssa etten enää muuta osannut kaivatakaan kunnes erehdyin kissarukoukseen:) 

pilvien päällä, aamurusko, lento, irjan kuva

Kissarukous tehoaa aina! Väittämä perustuu löyhästi Facebook-kommenttiin, jossa myönsin turhaan rukoilleeni oikeaa Miestä jo viisi vesikesää! Mitään muuta ei tullut kuin kuolevia ja hylättyjä kissoja terassi täyteen.  Tästä suivaantuneena päätin julkisesti kokeilla käänteistä blondilogiikka eli rukoilla lisää kissoja ja katsoa josko portaalle eksyisi joku vähän  isompi kulkukolli. Uskomatonta mutta totta, se toimi kertalaakista. En ehtinyt kunnolla tällätä käsiä ristiin kun portaillani seisoi Kulkuri. 

Suosittelen kissarukousta muillekin miehenkipeille naiseläjille, vanhoille piioille ja leskenkoppanoille:) Omallani oli rinkka selässä ja auringonpaahteinen hymy naamalla - Ja niin hyvin järjestetty elämäni mureni pikku palasiksi syystuuleen:)

Laskeutuminen, lentokone


Arnoya, Arin kuva, irja


Jäämeren rannalla, Irja, Arnoya

 " On monta unta, matkaa vuorten taa...
  Tähti sammuu, kello käy, ei yössä taivaanrantaa näy 

  vain tuuli vapaa voi sen saavuttaa"

Aamu Arnoyalla


Lainaus Hector: Meiran laulu.

53 kommenttia:

 1. Joskus se elämä kannattelee kaksinkin käsin. Halit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Anna ♥ Sain kuningasidean kuvan ottamiseen kun olin vasta matkalla ja tarina jatkui sitten jonkun toisen linssin läpi katsottuna:)

   Poista
 2. Upeita kuvia.

  Hector, joka selvästi on Narniansa lukenut, valitsee vuoden 2015 Finlandian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...on vain saanu raukka niin onnettomat kirjat valittavakseen!

   Poista
  2. Kiitoksia Jokke ♥ En ole erikoisemmin tutustunut valikoimaan, Tieto finlandia on ollut minulle ehkä tärkeämpi, mutta en kyllä muista edes viime vuoden vastaavaa, tämän vuoden suosikki tiedossa.

   Poista
  3. Kerro mikä on oma suosikkisi Taivis-darling? Itse ajattelin, kun tutustuin valikoimaan pelkästään nimien ja aihepiirien mukaan, että Laura Lindsteldtin Oneiron olisi kiinnostava uutuus.

   Poista
 3. Hienoa että näin romanttisia, ihania asioitakin vielä tapahtuu, kuvat kuin suoraan sadusta, onnea! .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaikuttaa romanttiselta, melkein vuosisadan rakkaustarinalta, todellisuus on kuitenkin lähempänä kahden erakon hurjaa, mutta toivottavasti loppuun saakka onnellista syöksykierrettä:) Lämmin kiitos Petriina ♥

   Poista
 4. Upeita kuvia! Nämä voisivat olla sisäisiä, kun fiilis on niin mahtava, mutta ulkoisia taitavat kuitenkin olla. Kiva on lähteä yhdessä seikkailemaan, on se ihan erilaista kuin yksin.
  Onnea sinne Narniaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Uuna ♥ Kun sain puhutuksi kyytin lentokentälle( kiitokset ihanalle saattajatytölle jonka kanssa pähkäilimme yhdessä lähtöselvityksiä sun muuta) ja kissoille hoitajan niin lähdin. Lentokentän turvatarkastuksetkin jännittivät kun en ole yksin ennen lentänyt - enkä muutenkaan juuri ollenkaan ja niin seikkailu saattoi alkaa. Tyhmäilin koko rahan edestä määränpäässäkin:)

   Poista
 5. No niin, aina rukoukset tulee kuulluksi tavalla tahi toisella ja nyt tuli sillä toisella. Näyttääpä Narniasi olevan lumimaassa ja vuoristoisella seudulla.
  Siis aivan huikeaa - kaamos Narniassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko ei enää vuorten takaa nouse, toissa päivänä ihailimme sitä pikku pilkahduksen verran. Olen saanut treenata isompaa kameraa, mutta kuvat olivat pettymyksiä, vaikka volyymia olisi ollut, niin ei ole taitoa:) Lunta on tullut kahlataksi asti. Kiitoksia Aimarii ♥

   Poista
 6. No niin, nyt sitä sitten on sinne lennähdetty! Voi vitsit että oon pikkusen kade - niijuu noista maisemista vain!!

  VastaaPoista
 7. Onnea tietty matkaan ja viettäkääpä ihanaa siellä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Taivis ♥ Lähtöä tuli pähkäiltyä paljon, helpommalta tuntui olla lähtemättä kokonaan jo kissojenkin takia. Maisemat ovat omaa luokkaansa varsinkin jo kipuaa vähän korkeammalle:)

   Poista
 8. No on maisemat, täytyy myöntää. Oikein näköalapaikalta kuvattu, nuo kaksi ensimmäistä ainakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin nuo kaksi ensimmäistä koneesta pikku pokkarilla. Oli aivan huikea auringon nousu ja laskuvaiheessa hahmottuivat jylhät maisemat hienosti pilvien välistä. Kiitos JPK:)

   Poista
 9. Kuulostaa ihanalta murenemiselta, sellaiselta, jossa voi nautaa tuuleen...ja joku katsoo silmiin kuumasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaus on eräänlainen kriisi sekin. Elämäni palikat ovat olleet liikkeessä jo niin paljon, että ajattelin vain sykertyä loppuelämäksi pieneen ja yksinäiseen elämään kissojen kanssa ilman turhia tunnekuohuja:) Kiitoksia Leena ♥

   Poista
 10. Ei tärkeää ole päämäärä vaan matka, vai miten on, Mustis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan Rip ♥ kaksi erilaista matkaa armastuksen luo on takana, molempiin on liittynyt epävarmuutta ja iloa sekaisin:) Lentomatka ja kaikki siihen liittyvä oli pitkästä aikaa kiva kokemus vaikka kone olikin onneton pieni prutku:)

   Poista
 11. Huikeita kuvia ja seikkailun tuntua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Rita ♥ Olin tyytyväinen että älysin kuvata jo koneessa ja että jatkokuvat sopivat kauniisti Narnia tunnelmaan.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Tämä oli oikea jymy-yllätys muillekin kuin minulle:)

   Poista
 13. Minulta on jäänyt Narniat lukematta, mutta kuvasi ovat kuin sadusta, joita Meiran laulu hienosti siivittää. Kun tunnelmat ovat tuollaiset niin vau, mikä on liihotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narnian olen luultavasti kahlannut läpi ja viimeistään elokuvana katsonut, muistaakseni lapsenlapsen kanssa parikin kertaa:) Meiran laulun sanat löysin vahingossa ja olin onnellinen sattumasta ja lentokuvissa on minustakin taikaa, puhumattakaan jäämeren kuvista ♥♥ Lämpimästi kiitos Sirokko ♥

   Poista
 14. Upeita maisemia, seikkailu onnen maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Millin. Sitä tämä on ollut, kerran minullakin:)

   Poista
 15. Upeita kuvia! Ja tarina, jonka voi kai uskoa todeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei voisi :) Elämä on joskus tarua ihmeellisempää - tai ihmismielet ja tunteet ovat:) Kiitos Liisukka ♥

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Kiitokset Maarit ♥ kävin tunnelmoimassa blogissasi pitkästä aikaa. Pimeä korpi tunnelma on monella tavoin ollut esillä niin globaalisesti kuin koti-Suomessakin. Elämme levottomassa ja kuohuvassa maailmassa, joka vaatii vastapainoksi sisäistä rauhaa, minkä avulla jaksamme uskoa tulevaan.

   Poista
 17. Kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
 18. Oli varmaan kiehtova ja jännittävä matka noihin hulpeisiin maisemiin.
  Kaunista!

  Onnen päiviä Teille!
  PS. Tunnistin jo aikaisemmin pitkä tukkaisen salskean kokkaajasi. ;-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat ovat jylhiä ja kauniita, jossakin jopa uhkaavia ja synkkiä varsinkin tähän aikaan vuodesta. Huomasin kyllä aiemmin miten näppärästi laskit yhteen yksi plus yksi. Kiitoksia Sinulle Liplatus ♥

   Poista
 19. Nuo maisemat ovat jotain uskomatonta ja niin kauniisti kirjoitat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemiin on valikoitunut kauniita kuvakulmia, toki täällä on muutenkin jylhää ja kaunista. Lämmin kiitos SinulleTiia ♥

   Poista
 20. Onnea vielä kerran teille molemmille Mustis!
  Hieno mies asuu upeassa paikassa, ja nyt sinäkin voit 'asua' siellä.
  Joskus elämä yllättää myönteisellä tavalla ja ihanasti! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Aili ♥ On tässä ihmetelty miten saisi soviteltua palikat sopivasti yhteen, minua kun sitovat omat asiat Suomessa vielä tiiviisti, joten jää nähtäväksi kummalle jää pitkä tikku:)

   Poista
 21. wunderschöne Fotos, ein Traum so schön!
  Herzliche Grüsse, Sichtwiese

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielen Danke Sichtwiese ♥ Kävin ihastelemassa ainutlaatuisia kuviasi. Tykästyin niihin jo kauan sitten:)

   Poista
 22. Siellä "koti" missä sydän ja elämä on elämistä varten :-) Minä kyllä jäisin noihin satumaisiin maisemiin, jos se olis mahdollista...Onnellista Joulua....:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Selma ♥ tulemme jouluksi koti-Suomeen. Minulla on Pinkkuakin kamalan ikävä ja toinen kissa menikin etäämmälle, näin kyllä Tintistäkin unta viime yönä:) ja on tietysti paljon muitakin huolia ja asioita, joita on pakko hoitaa. Tätä paikkaa on varmasti vaikea jättää, jos on kotiutunut tänne...Mutta kuten viisaasti sanoit; siellä missä on sydän - on koti:)

   Poista
 23. Oi Onnea sinulle, kohtalo on arvaamaton. Mukavaa lomaa. Kauniit ja upeat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika on mennyt kuin siivellä, ajattelin että olisin ehkä pari - kolme viikkoa mutta kohta on hurahtanut kuukausi:) Onhan tämä lomaa entisestä elämästä - työtilanteeni ei niin aktiivinen enää olekaan. Kiitos Arleena ♥

   Poista
 24. En tunne sinua, mutta näköjään sinulle on tapahtunut jotain ihanan järisyttävää. Omaankin avioeron jälkeiseen sinkkuelämääni astui mies aivan yllättäen yhtenä torstaina... Heti maanantaina mentiin kihloihin ja kuukauden päästä vihille... Ympäristö oli shokissa :)) Elämä yllättää joskus yksinäisyyteen kietoutuneen. Myötätuulta teille! Upeita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, olipa vauhdikasta toimintaa, mutta mitäpä sitä turhaan nyysää jos oikea sattuu kohdalle - ilmeisesti ratkaisu on ollut oikea ja onni jatkuu edelleenkin. Emme ole vielä rynnänneet papin eteen. vaikka kosinta onkin saatu ja myöntävästi siihen vastattu jo syksyllä:) Kiitoksia Helmiriitta ♥

   Monenlaista vaihetta ehdin leskeyden jälkeen kokea ennenkuin putosin polvilleni:)

   Poista
 25. Ihana tarina ja kuvat! Onnea sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos toivotuksista Katja ♥ kommenttisi oli tipahtanut tänne vähän salaa, huomasin sen vasta nyt.

   Poista
 26. Hienosti käännetty toivomus =)
  Upeita valokuvia. Suoraan Narniasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Birgitta ♥,ensimmäisenä aamuna oli oikea satujen aamu, harmi ettemme rynnänneet rinteille kuvaamaan, koskaan ei enää tullut sellaista aamua. Ajattelin että se tuli minun mukana kunnes älysin että minun olisi pitänyt aukaista ovi, ei lähteä:)

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän - kiitos 💜