torstai 3. joulukuuta 2015

MIESIHANNE

PIENI LINTU-haasteen teemana oli tällä viikolla KAUNEUS - KOMEUS - MIESIHANNE.

Lipevät Don Juan-, Valentino- tai Casanova-tyypit eivät kuulu ihannemies-skaalaan sen kummemmin kuin kireänahkaiset muskelimömmö-ukotkaan. Mutta mies, jossa on sopivasti särmää, ripaus kovuutta, tuhottomasti hellyyttä, hurjasti huumoria ja lujasti partaveitsen terävää älyä saa polveni tutisemaan. Statusta ja mammonaa en ole metsästänyt koskaan, mutta en olisi pannut pahakseni vaikka oheistuotantona olisi tipahtanut miljoona tai parikin joka suhteesta:)

Haasteen innottamana tein miesihannetestin, jonka tulos oli hyvin osuva suhteessa Kulkuriin.
"Hän on hyvällä tavalla kreisi ja sopivasti luova. Tämän tyypin kanssa keskustelut ovat antoisia ja hänen ennakkoluulottomuutensa tekee sinuun vaikutuksen yhtä uudestaan ja uudestaan. Hänen tunteensa ovat yhtä aitoja ja näkyviä kuin sinunkin. Isänä hän on luova ja kekseliäs, vaikka ei olekaan aina valmis luopumaan omasta vapaudestaan ja elämän luksushetkistä..." 


ari

Ihannemies pelaa mielellään shakkia ja opettaa sitä myös blondilleen. Hän on kohtelias ja huomaavainen kuuhullu, joka tykkää kotoisasta kinastelusta, nauraa hyväntuulisesti  blondin kiukuttelulle, samalla kun huolehtii sinne tänne huiskitut tavarat talteen. Useimmiten hän tietää mistä löytyvät hukassa olevat huulipunat, avaimet, lompakot ja pitsipuserot. Hän on antanut minulle takaisin unohtuneen nauruni, josta minut ennen tunnettiin. Kikatan hervottomasti vedet silmiin ja toiset housuihin:) Ihannemies valmistaa herkulliset salaatit, leipoo leivän nälkäiselle rakastetulle ja kantaa hänet reppuselässä vuorovesi kosteikkojen yli. Joskus harvoin hän ärjäisee kuin jellona, sillä hän ei vielä ymmärrä etten ole syyllinen mihinkään:)

Filmitähtikomeus on särkenyt sydämeni kymmeniä ellei satoja kertoja:) Olin tyttövuosina pitkään uskollinen kahdelle Robertilleni (Taylor ja Redford) Naimisissa ollessani jatkoin pettämistä vielä kolmannella Robertilla eli de Nirolla:) Ohi vilahtivat myös huippuihana Richard Gere ja Brad Pitt monien muiden ohella. Jossain vaiheessa yöuniani häiritsi salskea pitkätukka Michael  Wincott, jonka miekkailutaito ja karhea raspiääni horjuttivat mielenrauhani kunnes Johnny Depp tuli ja räjäytti potin! Saksikäsi Edvardista lähtien hän on ollut kestosuosikkini jo vuosikymmeniä. Jossain vaiheessa ihastuin kuolettavasti myös viikinkipäällikkö Ragnar Lothbrokiin (Travis Fimmel) tosin tällä hetkellä Ragnargkin on vaihtunut jo monta kertaa uuteen. Olen heikkona myös uniformuihin ja hätätilassa kelpaavat jopa sinivuokot vaikka eivät olekaan mitään upseerien rinnalla:) Depp ja Fimmel on lainattu Mr Googlen kuvasivulta ja Arin kuva varastettu:)

36 kommenttia:

 1. Hyvänen ja herranen aika. Tahdon heti vaatimattoman kommenttini tähän. Mulla taitaa olla se mies jo täällä. Kävin hänet erittäin pahalla ilmalla lentoasemalta Hki/Vantaa noukkimassa tänne susirajalle ja nyt jo syön jo kädestä. hhh Oh tätä onnea, minkä toisen älykääpiön habitus voi toiselle antaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anne-Riitta♥ Kädestä syöminen vaikuttaa jo aika vakavalta! Itse konstailen ja haen rajojani pikkukakaran tavoin, toisaalta aikuinen nainen minussa on tilanteesta hyvinkin huolissaan, koska realiteetit on otettava huomioon. Toivotan Onnea sinne susirajalle, sehän ei välttämättä kovin kaukana kehäkolmoselta ole:)

   Poista
 2. Sinä olet niin rakastunut, että sydämessäsi visertelee tuhannet sulosävelet. Olet löytänyt ihannemiehen. Mikäs onkaan ihanmapaa, kun rakastaa ja olla rakastettu. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Aimarii ♥ Jokainen kaipaa lämpöä ja rakkautta. Toivon että tämä kestää myös arkiset huolet ja vastoinkäymiset jotka kolisuttavat jo ovella JA niitähän on aina luvassa enemmän kuin lääkäri määrää:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiios Vintagentti ♥ tutustuin blogiisi ensi kerran ja ihastuin:)

   Poista
 4. Hauska teksti ja hienot kuvat. Minäkin olin lapsena/koululaisena ihastunut paitsi Sota ja rauha -kirjan ruhtinas Andreihin myös Robert Tayloriin ja Gregory Peckiin. Ihastus Robert Tayloriin loppui, kun hän näytteli jossain elokuvassa konnamaista miestä, joka tönäisi vaimonsa/rakastettunsa alas kallionkielekkeeltä. Ihastus Gregory Peckiin säilyi ja muuttui kunnioitukseksi erinomaista näytttelijää kohtaan. Kiintymys komeisiin miehiin johtui varmaankin siitä, kun yksi enoistani oli nuorena kaunis kuin posliininukke, muistan kuinka kosketin pikkulapsena hänen poskeaan. Mieheni oli nuorena samanlainen, tuntui siksi heti ensi näkemältä tutulta. Luonne ja temperamenttihan vaihtelee komeilla miehilläkin. Eivät he ole kaikki samanlaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, tekikö se Robert murhanki:), Muistan hänet Sumujen sillasta ja jostakin kirjoituslehtiön kansikuvasta, jota piti kuolata. Peck oli ehkä vähän liian jämerä omaan makuun, vaikka oli tosi komea ja loistava näyttelijä, hänellä taisi olla suomalaissyntyinen vaimokin. Mulla on niin paljon filmitähti ihanteita ettei niitä olisi tähän voinut luetella, jopa kotimainen Tauno Palokin oli mielestäni aika charnatti etenkin vanhempana.

   Oikeastaan en ole välittänyt koskaan onko mies tumma, punatukkainen tai vaalea, kaikkia on elämän saatossa ympärillä vilissyt kuin Vilkkilässä kissoja:) Oma mies oli tumma ja joidenkin mielestä komeakin, itse ei semmosta edes huomannut. Ensi rakkaus oli vaalea, joten aviomies oli ihan vastakohta. Kiitoksia Anna ♥

   Poista
 5. Löytyy sankareita/persoonia moneen lähtöön...niin ja osahan jää asemallekkin.
  Vahvasti sykkii syvät tunteet, se on hienoa.
  Kiehtova postaus.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Liplatus ♥ Tunteet näköjään paistavat läpi, vaikka yritin tehdä kliinistä miesihanne analyysiä:) Jotenkin sotkeudun tunteisiin joka värsyn välissä. Pakko kirjoittaa seuraavaksi jotakin persoonatonta tai laittaa kuvia, niitäkin on jo tosi paljon aivan joka lähtöön.

   Poista
 6. Onnea siitä, että niitä ihannemiehiä vielä löytyy, Mustis! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harva mies/nainen vastaa sitä ihannetta joka naisen/miehen syvimmissä haaveissa on - eikä yhdessä paketissa milloinkaan saa kaikkea. Kun vielä oppisi ymmärtämään sen, niin olisi jo aika pitkällä. Olen aika kypsymätön ja hyvin vaativa kumppani. Kiitos Aili ♥

   Poista
 7. Että semmonen miesihanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä nyt oli pelkkä pintaraapaisu Tellu ♥ Yhdensortin vastaus tähän haasteeseen.

   Poista
 8. Ihan pieni yksityiskohta. Kuinka uskot, että shakkia pelaava ja sitä blondilleen opettava ihannemies voi säilyttää järkensä muutaman opetussession jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksestä Ari ♥ Eipä huolta, sillä on (ainakin tässä suhteessa) lehmän hermot - ei tunne armoa, mutta ihastelee, jos on vähänkin järkevä siirto. Blondi kyllä suivaantuu tuon tuostakin kun Shakkimatti-mies ei jätä sitä rauhaan:) Kerran olen päässyt jopa pattitilanteeseen ja yhden kerran sain hotkaistua jopa ruman mustan kuningattaren vastapelurin kardinaalimunauksen vuoksi, jälkeenpäin ajateltuna saattoi olla taktikointiakin:)

   Poista
 9. Miesihanteesi on sinun peilikuvasi.
  Rakkaus ei ota se antaa kaiken, tässä on meille kaikille hyvä elämän tavoite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaus on varmaan eräänlaista peilaamista, rakastumme ihmiseen joka korreloi meitä. Se voi sen vuoksi olla myös positiivista vastakohta-asettelua. Viisaasti sanottu rakkaudesta Lauri ♥ se ei ole helppo läksy.

   Poista
 10. Ahaa, mielenkiintoista! Monta tuttuakin sieltä menneitten vuosien ihanteista löytyy.
  Onneksi ihannemiehesi taitaa nyt olla siinä lähellä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moitin Casanova-tyyppejä, mutta kyllähän miehessä pitää sitäkin olla:) Hurmaavin casanova-roolin esittäjä oli Heath Ledger ja viehättivin raspikurkku on Michael Wincott:) Kaikissa on puolensa. Kiitoksia Uuna ♥

   Poista
 11. Ihana kirjoitus. :) Suloista hykerrystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noksu ♥ Sain vaivoin kasattua haasteen kasaan ja vaikka tätä itse toivoinkin, niin eipä ollut aivan helppo:)

   Poista
 12. Ihana postaus! Vaude mitä paljastuksia ja tyttömäistä kihertelyä! Kauniita nuo shakkikuvat, ja hauska kuva tuo Herra Salaperäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi kiitos Teresa, on ihanaa kuulla olevansa tyttömäinen yhä edelleen:) Olet muuten ensimmäinen joka mainitsi valokuvan ♥ oikeastaan keksin koko haasteen nähdessäni kuvan. Shakkikuvat kuvasin lainakameralla, joka luvattiin minulle samantien omaksi;)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitoksia Pieni Lintu♥ ihana että sain toivomani haasteaiheen, joka ei sitten ollutkaan niin helppo kun alkuinnostuksessa ajattelin;)

   Poista
 14. Tuollaiset shakkinappulat haluaisin, kun pojanpojan kanssa shakkia pelataan aina, kun ollaan nokatusten. Kummallista, että minut aina Matitetaan ??? Minä rakastan katsoa komeita filmitähtimiehiä vanhoissa leffoissa :-)
  Amor helliköön teitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin aiemmin jo kuvasta että onpa kaunis shakkipeli, mutta vasta "livenä" näin miten eksoottinen se oli. Nappulat eivät ole norsunluuta (onneksi) kuten ensin ajattelin - niihin liittyy kohdallani syvää vastenmielisyyttä salametsästyksen vuoksi - vaan kamelin luuta. Häpeä myöntää että tänään kiukuttelin kun pikkulapsi kun kaunis kuningattareni jäi hevosen jalkoihin. Taustalla oli pahaa mieltä muutenkin ja niin kaikki huolet ja itkettävä olo purkautui kuin vesusius:) Kiitos Selma, matitus hatuttaa aina♥

   Poista
 15. no mitä tähän enää voi kuin huokaista syvään...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alakuvan viikingistä tuli eräälle tutulle mieleen esikoiseni, no ei kai se ihan ole, mutta kyllä niissä jotakin samaa on:) Älä turhaan huokaile darling ♥ ehkä tästä hengissä selviää, tänään oli taas kirkastumisen paikka ja meininki oli kun ainakin Serranon perheessä:)

   Poista
 16. Paljon on ominaisuuksia, joita ihannemies tarvitsee ollakseen ihannemies. Minullakin on jo - hyvine ja huonoine ominaisuuksineen, mutta yhteismitallisesti aivan jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se niin on, ettei yhdessä paketissa pelkästään ruusuja tule, kyllä ne piikitkin pitää ottaa samaan hintaan:) Mutta joku juju siinä on, että kaksi ihmislasta haluaa jutidstaa juuri sen tietyn tappelupukarin kanssa:) Paljon kiitoksia Pappilan mummo ♥

   Poista
 17. Muistan kauvan sitten lähestyneeni sydänmeni ajatuksin
  nyt ymmärrän miksi peln menetin tahdoit kuvani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut monella tavalla uskomaton syksy, myös kommenttisi on sitä. En tiedä mitä ajattelisin, ensimmäinen ajatus oli, että runolliset sanasi on tarkoitettu jollekin unelmiesi naiselle:) Tämä toimi eleettömästi ja kauniisti kuin haiku:) Kiitoksia sanoistasi Bike ♥

   Poista
 18. Ihana ihannemies! Kauniisti olet kirjoittanut hänestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emonen ♥ Seputuksissa menee nykyään luvattoman kauan, kirjoitin tätäkin moninkertaisen määrän, karsein turhat pois ja stilisoin loput:)

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän - kiitos 💜