torstai 22. tammikuuta 2015

PUNAINEN

Tällä viikolla näin PUNAISTA! Ja syy siihen löytyy  MAKRO- JA TEEMAHAASTEESTA:) Pinkinpunaista:) Puhelinkuva on parin vuoden takaa, mutta nyt oli pakko tällätä se tähän:) 


Tämä pariskunta oli unohtunut ajelemaan vanhan puuarkun päälle, vaikka joulu onkin jo kaukana takana päin?


Alakuvassa huolettoman kamppeet taas miten sattuu, mutta jostakin syystä ne osuivat haasteväreihin jonka tajusin kun nakkasin siskon kutomat lapaset tuolille ja hain lakanan kuivumasta.

51 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Monenlaista punaista ja mukava tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Raija, nämä punaiset tunkivat tänne kaikki, vaikka ajattelin alkuun vain yhtä tai kahta kuvaa:)

   Poista
 2. Punainen piristää, kun sitä on juuri näin sopivasti. Kiitos! Hyvää loppuviikkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuviikko mennä viuhahti kun ystävät piipahtivat ja itsekin käväisin ystävällä kylässä. Eipä siinä sitten paljon muuta ehtinyt. Siivouskin jäi puolitiehen. Punainen oli minusta aika vaikea haasteena, mutta ei se sitten ollutkaan. Kiitos Uuna:)

   Poista
 3. Tuli tuosta parisknnasta mieleen, että minullakin näkyy vielä joulu kotona, hmm, pitäisiköhän jo korjata pois?

  Hyvä, että näit punaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma että nuo joulujutut jäävät paikalleen, vaikka usein ne tuntuvat aika rasittavilta heti kun Loppiainen on mennyt ja aurinko paistaa. Ennen pääsiäistä ne kuitenkin ehkä katoavat.. Kiitoksia Susu:)

   Poista
 4. Kivat kuvat. Tonttupari ja kuplantekijä kuvat on ihanat. Punainen on minun lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti:) Saippuakuplien puhaltajalle olen eräänlainen varttimummu tai pikemminkin varamummu. Hän oli lapsenlapsen kanssa yökylässä silloin pari vuotta sitten tammikuussa. Punainen on kaunis. lämmin väri, joka mielletään joskus myös agressiiviseksi siinä kuin sininen monesti kylmäksi. Itse en näin ajattele.

   Poista
 5. Komiat on kaikki punaiset ☺☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mate. Punainen on komeaa:) Stä liittyykö tämä ajatus mielikuviin punaisesta esimerkiksi jonkun hallitsijan viitassa vaiko värin kauneuteen, jään miettimään.

   Poista
 6. Punainen lämmittää

  vain härkä sitä vihaa
  hyökkää päälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen Liisu keksit! Agressiivisen merkityksen punaiselle värille. Toki sillä on muitakin...

   Poista
 7. Punainen on vaan niin ihana väri. <3 Ihania kuvia olet ottanut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tiia, punainen on piristävä ja kaunis väri, tuossa alakuvassa sitä oli jo vähän liikaakin:)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitoksia Pieni Lintu, se johtui hienosta haasteestasi:)

   Poista
 9. Punainen väri lämmitttää lapsissa näin pakkasella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsella on tässä murrettua punaista, aniliinia ja violettiin taittuvaa, mutta punaista löytyi tuosta saippuakupla"laitteesta". Jotenkin punainen tuntuu niin lämpimältä pakkasen keskellä.

   Poista
 10. Lämmittävää punaista, kylmää, suloista, jouluista (on minullakin vielä) kotoistakin vielä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulutontut istuvat edelleenkin reessä, se on monikäyttöinen reki, sillä se vaihtuu vuoden aikojen mukaan aina erilaiseksi, kesäksi pistän sen pois. Kiitos Sini.

   Poista
 11. Ei värillä väliä, kunhan on punaista, ruukattiin joskus sanoa.Punainen on kyllä omalla suosikkivärilistalle melko korkealla. Kun on lapaset ja sukat punaiset, niin jo itse väri lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanottiin ja tuo totta, että värinäkin punainen jo lämmittää paljon enemmän kuin kylmän sininen. Ja näyttää erittäin pirteältä varsinkin jos vaatteet ovat muuten tummat, tosin nykyään sekin on muuttunut. Punainen ei oikein passaa minulle, muuten käyttäisin sitä.

   Poista
 12. Tuossa ekassa kuvassa on taikaa <3 Minäkin olen viime päivinä nähnyt punaista, mutta johtuen tekniikan kiroista. Toisaalta olen alkanut myös ihan oikeasti tykästyä punaiseen väriin aika monessa, ja korallinpunaiseen jopa omissa asusteissakin.

  Tämä sun blogipohja on ihana, kun teksti on just oikealla harmaalla, niin on helppo lukea. Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Leena. Piti ihan ruveta tituleeraamaan tekstiä:) Vaikka yritänkin aina tällätä rauhalliseen sävysävyyn kun vaihdan taustaa, kuten monesti teen. Tämä talvikuva sopi transselfistä huolimatta tähän, eikä häiritse kovin paljon varsinkin kun vyörytin taustakuvaa vähän sivummalle.

   Sinulle punainen passaa ihan hyvin kuten tuosta profiilikuvastakin huomaa:)

   Poista
  2. Siis tietenkin ensisijaisesti tarkoitan, että tuo vaaleanharmaa pohja on teksitlle täydellinen. Toiseksi tietysti kerron, että sinulla on visualistin silmää löytää just oikeat taustakuvat vai miksi niitä nyt sanotaankaan. Tässä nuo huurteiset oksat.

   No, löysin punaisen vasta korallinpunaisen kautta asusteisini ja keväällä 2013. Jo oli aikakin;) Helpo arvata, että eniten komerosta löytyy mustia vaatteita, ja väreissä sitten vaalanpunaista, vihreää ja kamerlia, mutta uskallan jo muutakin. Tai siis tunnen oloni kotoisaksi punaisessakin. Ehkä se on ikä, että valitsee korallinpunaisen leningin, sillä siinä voi olla varma ettei huku tapettiin;)

   Poista
  3. Voi kiitoksia, tausta on usein vähän hankala kun se ei saisi tulla liikaa esille, mutta tykkään kuitenkin että jotakin olisi. Toinen vaihtoehto on pelkkä banneri ja siihen pystyisi lataamaan kuvia ihan eri tavalla kuin tähän taustalle kun pitää miettiä ettei se häiritse liikaa. Jonkun mielestä voi siitä huolimatta häiritä, jos tykkää enemmän blancosta.

   Korallinpunainen on hurmaava väri esimerkiksi huulipunassa ja mekossa, en ole varma istuuko minulle. Vihreä oli vihreässä nuoruudessa myös oma väri, meinasin ostaa jopa vihertävän hääpuvun! mutta päädyin sitten vaaleaan, koska halusin myös hunnun.

   Valkoinen pitsipusero on in ja samoin musta, niitä minultakin löytyy ja monesti käytän housuja tai pitkää hametta sen takia etteivät koivet ole enää edustuskunnossa, korut ja helmet ovat nykypäivää ja niitä käytän kohtuullisesti:)

   Poista
 13. Ihana, se ensimmäinen kuva! Ja muut myöskin, mutta se ensimmäinen otti niinkuin kiini minusta heti, jos ymmärrät mitä minä tarkoitan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin hyvin mitä tarkoitit Ninette. Se otti minustakin "kiinni" siinä vaiheessa kun onnistuin kuvaamaan liekin lasin läpi:) Tuli on aina kaunista ja tässä se lehahti kunnon punaiseksi. olin onnellisen yllättynyt. Aina kannattaa kokeilla, olen vain liian laiska.

   Poista
 14. Kivat kuvat...!
  Tykkää "Red Bull" ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet pikemminkin SittingBull etkä yhtään Red? En oikeastaan tajunnut tätä kommenttia ennenkuin vihjaisit horoskoopista, jossa olet härkä(päinen) härkä:)

   Poista
 15. Kyllä punainen väri piristää ihmeesti.
  Naurutti, kun sulla oli siellä tonttupari jäänyt joululta, niin kun tässä koneellani istun, mua katsoo suoraan silmiini myös unohtunut tonttupariskunta myöskin, hi! Tossa ne keinussa keinuvat, kai ne pitää pois viedä nekin lopulta.
  Toinen kuvasi oli ihana ja tietty se kolmaskin!
  Kaikki kuvasi oli hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tontut ovat jääneet meiltä ikäänkuin silmänvarjoon, mutta mitäpä tuo haittaa, nuo näyttävät enemmänkin tytöltä ja pojalta jotka ottavat vielä rekikyytiä:)

   Toinen kuva oli se, jonka otin vartavasten haasteen vuoksi, siinä on joulutähti lumen alla ja samantien kuvasin tontut ja alkovin punaisen kaaoksen. Tykkäsin itsekin lumen alta näkyvästä punaisesta kukasta. Lämmin kiitos Harakka:)

   Poista
 16. Hauskasti olet löytänyt lämpimiä ja kylmiä punaisia asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu Huopalintu, punainenkin voi olla viileää ja coolia, vaikka miellämme sen aina lämpimäksi väriksi.

   Poista
 17. Punainen on oikein passeli väri oikeissa paikoissa. Omassa pukeutumisessani sitä ei ole kuin jouluisin tonttulakissa tai korkeintaan luumunpunaisena huivina talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäänpä vielä onnittelut ihanasta blogivärityksestä, lepoa silmille ja mielelle. Mistä tällaisia saa ?

   Poista
  2. Sinäpä sen sanoit Anjuusa! Punainen on passeli oikeissa paikoissa, mutta liika on aina liikaa ja kohtuus on liian vähän:) Luumunpunainen ja violetinpunainen (redliini, do you remenber?) ei passaa mun iholle, vaikka tykkään niistä hullun tavoin väreinä. Tulen ihan kalvakaksi ja rumaksi, olen kai liian siniverinen niille heh, heh.

   Tausta on ryöstetty Nexuksesta, kun omat kuvat, joita yritin käyttää, eivät taipuneet koon vuoksi, olivat siis liian suuria kB-suhteen (kilotavoista ei kai enää puhuta) ja pikselimäärä oli liiankin pieni, eikä ole käytössä kunnon käsittelyohjelmaa, jolla niitä pienentää ja isontaa ja kuvakin saattaa kärsiä, jos siinä ei ole tarpeeksi toleranssia takana. Tosin kevätkuva on tulossa, se onnistui jotenkuten.

   Jos tarkoitat muuta väritystä esim. tekstiä, niin otan sen monesti taustakuvan mukaan ja muokkaan sitten lisävalinnoista sellaiseksi kuin haluan. Kiitoksia Anjuusa.)

   Poista
 18. Kivoja kuvia!

  Rrrrrakastan punaista! ♥♪♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen niin Laali, olet rohkea ja värikäs tyyppi, jolle punainen passaa varmasti hienosti. Se taitaa olla vahvojen ihmisten väri?

   Poista
 19. Oletan punaisen puhuttelevan sinua:) Mukavia kuvia, ja sievä saippyapallojen puhaltaja. Minäkin löysin juuri pari päivää sitten yhden jouluisen lumiukkokoristeen unohtuneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen ei kuulu sisustukseeni muuta kuin jouluna, muuten tykkään paljon vaaleammasta. Haaste tuntui ensin aika vaikealta, koska jouluaiheita en halunnut enää kuvata, mutta niistä olisi punaista ollut helposti löydettävissä. Saippuapallon puhaltaja on varsin sievä typykkä:) Ihana että muillakin on vielä unohtuneita "joulujuttuja". kiitoksia Kaari.

   Poista
 20. Jouluhan on taas edessäpäin, voi siihen jo valmistautua :) Tontuillakin on kiireetön matka, joutavat katselemaan maisemia ja kertomaan tarinoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaasti ja peikkomaisesti taas hoksattu♥♥♥Mietin ihan samaa, kun laitoin koristeita ja tekemiäni asetelmia talteen, jotka eivät menneet kaupaksi, eikä eräs tekemäni edes kelvannut lahjaksi, että 9 -10 kuukauden päästä nämä ovat taas ajankohtaisia. Tuntuu etten enää ehdi edes joulusta jouluun, kun ne ovat ohi:(

   Poista
 21. Tuli lämmittää näin pakkasilla ja on samalla kaunista katseltavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen leikkiä on mukava tuijottaa ja olen monesti miettinyt, miten miten paljon minulta nyt puuttuu, kun en saa sytyttää takkaan tulta, johon olen elämässä aina tottunut.

   Poista
 22. Vastaukset
  1. Kiitoksia Tellu Tom, punaista löytyi yllättäin enemmän kuin olin ajatellutkaan:)

   Poista
 23. Punaisen erisävyjä eri tilanteista. Väri itsessään lämmittää tämän harmaan ja valkoisen lisänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Aina. Pitäisi olla jo uudessa haasteessa, mutta hitaasti syntyvät nämä jutut. Tänään oli yhteisvastuutempaus kirkonmäellä, perjantaina tuli lapsenlapsi lyhyelle yökyläreissulle ja lauantaina kävin kaupungilla, joten elämä hymyilee ja hiirikäsi kipulee.)

   Poista
 24. Ihanan kodikasta tunnelmaa. Kiva kun toisinaan löytyy näitä aarreblogeja "massan" sijaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Viltsu:) Se oli tosi nätisti sanottu. Päiväni on pelastettu, kiitos Sinulle.

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän, kiitos:)