maanantai 4. huhtikuuta 2011

MUSTALESKI KIITTÄÄ

Pikkutyttö
Saamastaan tunnustuksesta 22.2.2011 Katriksen AJATELLAAN AIKATHERINE blogissa ja "rakkaan viholliseni" Pedron PEDRO PUTOS PUUSTA sivustolla 8.3.2011. 

Olen tunnustuksista nöyrästi ja aidosti kiitollinen, eikä se, etten ole vielä valinnut seuraavia blogeja, jotka mielestäni ovat ansainneet tämän huomionosoituksen, tarkoita ollenkaan sitä, että pitäisin tätä saamaani tunnustusta jotenkin arvottomana tai halpana. Aivan päinvastoin. En vain tykkää siitä, että tämä ikäänkuin velvoittaa tai pakottaa valitsemaan taas seuraavat, joten siteeraan itseäni suurempaa ajattelijaa eli Spinozaa, joka sanoi näin:

"Ihmiset erehtyvät pitäessään itseään vapaina, tämä mielipide johtuu vain siitä, että ihmiset ovat tietoisia teoistaan, mutta eivät tiedä syytä, jotka heitä niihin määräävät."

Tunnustuksen siirrän seuraaville blogisteille, joilta en odota kiitossanoja sen kummemmin kuin mitään muutakaan. Pääasia on, että linkkien avulla myös Sinä voit vaivattomasti tutustua näihin hienohin sivustoihin.
Ikkuna-iineksen blogi ihastuttaa ammattitaitoisella ja mielenkiintoisella otteella, aiheina ovat olleet muunmuassa kirjat ja muut ajankohtaiset aiheet laidasta laitaan, jotka virittävät runsaasti tasokkaita kommentteja.

on tutustumisen arvoinen, retro, courier-tyyppinen ulkoasu ja sisältö erittäin IN kipeine aiheineen. Rehellinen ja rohkea ote elämänkatsomusasiassa oli todella vakuuttavaa.

MOLLAMARI ei kannustuksiani tai tunnustuksiani kaipaa, mutta näin ihanaa keijuäitiä ei vain yksinkertaisesti voi sivuuttaa!!! Olen todella sanaton aina SUURIEN taiteilijoiden edessä. Tässä heistä yksi.

VALOKKIA ei voi ohittaa! Valokinkiteet on monipuolinen blogi täynnä valoa, runoja, tarinoita, valokuvia ja vaikka mitä ihania juttuja. Myös sisarensa (Reppuun pakattua) eli  Kaarnikka on lukemisen arvoinen ja myös toinen eli Valorunin Valakiat.

Viimeiseen eli viidenteen ahdan sitten ainakin SEIJASTIINAN kauniin ja ihastuttavan  sivuston sekä  ITKUPILLIN hurmaavan, maailmanmatkaajan blogin. Myös MANTELI kuuluu tähän samaan sarjaan ja hänen blogissaan on aivan ihastuttava avatar, josta tuli aluksi mieleeni salaperänen naisfiguuri, mutta kyseessä olikin todella kuvauksellinen näkemys jostakin aivan muusta, otappa selvää:)

Miksi ihmeessä listastani puutut juuri SINÄ ja Sinun hieno blogisi? Sitä en jaksa nyt tietää tai ymmärtää, mutta aivan takuulla käyn sitä silti lukemassa! Myös SAMAKASAN  blogisiskot ja -veljet ansaitsevat kiitokset ja tunnustukset. Olen saanut heistä monia ihania ystäviä niin virtuaali- kuin livemaailmassakin. Ilman Teitä elämäni olisi paljon tylsempää ja tyhjempää, kiitos että olette olemassa.

Ja myönnettävähän se on, että myös virtuaalielämässä olen törmännyt todella arvostettaviin vihollisiin (jotka ovat joskus parempia, kuin huonot ystävät:) Yksi heistä on Samakasan ikuinen perivihollinen, jonka analysointi on ollut satiirista, paikoin ehkä ilkeääkin ja sen vuoksi monien mielestä myös loukkaavaa. Kyseessä on tietenkin Noituuksia-blogin viheliäinen Kärpänen, jonka kirpeä kieli on aina ihastuttanut/vihastuttanut kummasti:)

PEDROSTA ei voi olla ikinä varma, onko hän lintu vai hevonen? Ystävä vai vihollinen, mutta väännän aina kun mahdollista hänen kanssaan ja vielä minä hänet saan suuttumaan! Toisaalta Pedroskan hurtti huumori vaatii myös lukijalta tiettyä otetta.

1. Milloin aloitit blogisi?

Blogiharjoittelu alkoi E-kontaktissa tällä samalla bloginimellä 2009 ja nykyisen PLAZA DE MUSTIS -blogin aloitin syyskuussa 2010. Faabeli- ja koiruussivustot ovat jo syntyneet  ja lisää on tulossa, aiheita en vielä kerro:) 

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Ehkä Sinun kannattaa katsoa itse, mutta valokuvia ja eläintarinoita ainakin löytyy, myös faktaa ja fiktiota sotkettuna muistoihin ja tarinoihin. Ehkä myöhemmin jotain harrastusteemaa ja ajankohtaista. Runojani et yhtä tai kahta enempää täältä ehkä löydä.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 

Mikähän tekisi? Itku ja nauru käsikädessä. Kuvitelman takana oleva fakta, pohjatyö tai kokemus asiasta, jonka pitäisi paistaa kyllä tarinan läpi. Itseironia. Kyky nauraa etenkin itselle ja joskus vähän vahingoniloisesti myös muille:)
 
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Kutsusta (admin ♥ TT) tulin tähän Blogistaniaan, muuten kirjoitusharjoituksen vuoksi koska edelleenkin kuvittelen hullun lailla, että sanani vielä joskus riittäisivät kertomaan...  

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Blogin ulkonäköä enemmän omanlaiseksi (valmiit mallit eivät aina tyydytä, eivätkä ole tarpeeksi persoonallisia) Lisäsivujen suosikkisivu mahdollisuus, jolloin ne saisi paremmin esille. Ehkä jotakin näppäriä kytkentöjä vähän lisää. Aika näyttää.