maanantai 4. huhtikuuta 2011

MUSTALESKI KIITTÄÄ

Pikkutyttö
Saamastaan tunnustuksesta 22.2.2011 Katriksen AJATELLAAN AIKATHERINE blogissa ja "rakkaan viholliseni" Pedron PEDRO PUTOS PUUSTA sivustolla 8.3.2011. 

Olen tunnustuksista nöyrästi ja aidosti kiitollinen, eikä se, etten ole vielä valinnut seuraavia blogeja, jotka mielestäni ovat ansainneet tämän huomionosoituksen, tarkoita ollenkaan sitä, että pitäisin tätä saamaani tunnustusta jotenkin arvottomana tai halpana. Aivan päinvastoin. En vain tykkää siitä, että tämä ikäänkuin velvoittaa tai pakottaa valitsemaan taas seuraavat, joten siteeraan itseäni suurempaa ajattelijaa eli Spinozaa, joka sanoi näin:

"Ihmiset erehtyvät pitäessään itseään vapaina, tämä mielipide johtuu vain siitä, että ihmiset ovat tietoisia teoistaan, mutta eivät tiedä syytä, jotka heitä niihin määräävät."

Tunnustuksen siirrän seuraaville blogisteille, joilta en odota kiitossanoja sen kummemmin kuin mitään muutakaan. Pääasia on, että linkkien avulla myös Sinä voit vaivattomasti tutustua näihin hienohin sivustoihin.
Ikkuna-iineksen blogi ihastuttaa ammattitaitoisella ja mielenkiintoisella otteella, aiheina ovat olleet muunmuassa kirjat ja muut ajankohtaiset aiheet laidasta laitaan, jotka virittävät runsaasti tasokkaita kommentteja.

on tutustumisen arvoinen, retro, courier-tyyppinen ulkoasu ja sisältö erittäin IN kipeine aiheineen. Rehellinen ja rohkea ote elämänkatsomusasiassa oli todella vakuuttavaa.

MOLLAMARI ei kannustuksiani tai tunnustuksiani kaipaa, mutta näin ihanaa keijuäitiä ei vain yksinkertaisesti voi sivuuttaa!!! Olen todella sanaton aina SUURIEN taiteilijoiden edessä. Tässä heistä yksi.

VALOKKIA ei voi ohittaa! Valokinkiteet on monipuolinen blogi täynnä valoa, runoja, tarinoita, valokuvia ja vaikka mitä ihania juttuja. Myös sisarensa (Reppuun pakattua) eli  Kaarnikka on lukemisen arvoinen ja myös toinen eli Valorunin Valakiat.

Viimeiseen eli viidenteen ahdan sitten ainakin SEIJASTIINAN kauniin ja ihastuttavan  sivuston sekä  ITKUPILLIN hurmaavan, maailmanmatkaajan blogin. Myös MANTELI kuuluu tähän samaan sarjaan ja hänen blogissaan on aivan ihastuttava avatar, josta tuli aluksi mieleeni salaperänen naisfiguuri, mutta kyseessä olikin todella kuvauksellinen näkemys jostakin aivan muusta, otappa selvää:)

Miksi ihmeessä listastani puutut juuri SINÄ ja Sinun hieno blogisi? Sitä en jaksa nyt tietää tai ymmärtää, mutta aivan takuulla käyn sitä silti lukemassa! Myös SAMAKASAN  blogisiskot ja -veljet ansaitsevat kiitokset ja tunnustukset. Olen saanut heistä monia ihania ystäviä niin virtuaali- kuin livemaailmassakin. Ilman Teitä elämäni olisi paljon tylsempää ja tyhjempää, kiitos että olette olemassa.

Ja myönnettävähän se on, että myös virtuaalielämässä olen törmännyt todella arvostettaviin vihollisiin (jotka ovat joskus parempia, kuin huonot ystävät:) Yksi heistä on Samakasan ikuinen perivihollinen, jonka analysointi on ollut satiirista, paikoin ehkä ilkeääkin ja sen vuoksi monien mielestä myös loukkaavaa. Kyseessä on tietenkin Noituuksia-blogin viheliäinen Kärpänen, jonka kirpeä kieli on aina ihastuttanut/vihastuttanut kummasti:)

PEDROSTA ei voi olla ikinä varma, onko hän lintu vai hevonen? Ystävä vai vihollinen, mutta väännän aina kun mahdollista hänen kanssaan ja vielä minä hänet saan suuttumaan! Toisaalta Pedroskan hurtti huumori vaatii myös lukijalta tiettyä otetta.

1. Milloin aloitit blogisi?

Blogiharjoittelu alkoi E-kontaktissa tällä samalla bloginimellä 2009 ja nykyisen PLAZA DE MUSTIS -blogin aloitin syyskuussa 2010. Faabeli- ja koiruussivustot ovat jo syntyneet  ja lisää on tulossa, aiheita en vielä kerro:) 

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Ehkä Sinun kannattaa katsoa itse, mutta valokuvia ja eläintarinoita ainakin löytyy, myös faktaa ja fiktiota sotkettuna muistoihin ja tarinoihin. Ehkä myöhemmin jotain harrastusteemaa ja ajankohtaista. Runojani et yhtä tai kahta enempää täältä ehkä löydä.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 

Mikähän tekisi? Itku ja nauru käsikädessä. Kuvitelman takana oleva fakta, pohjatyö tai kokemus asiasta, jonka pitäisi paistaa kyllä tarinan läpi. Itseironia. Kyky nauraa etenkin itselle ja joskus vähän vahingoniloisesti myös muille:)
 
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Kutsusta (admin ♥ TT) tulin tähän Blogistaniaan, muuten kirjoitusharjoituksen vuoksi koska edelleenkin kuvittelen hullun lailla, että sanani vielä joskus riittäisivät kertomaan...  

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Blogin ulkonäköä enemmän omanlaiseksi (valmiit mallit eivät aina tyydytä, eivätkä ole tarpeeksi persoonallisia) Lisäsivujen suosikkisivu mahdollisuus, jolloin ne saisi paremmin esille. Ehkä jotakin näppäriä kytkentöjä vähän lisää. Aika näyttää.

16 kommenttia:

 1. Mua et kyllä pysty suututtamaan. Mähän voisin vaikka suutua tuommoisesta perättömästä julkilausumasta.

  Rakas vihollisesi,
  tiedät kyllä kuka!

  VastaaPoista
 2. Pedro on silakka! Siis kuin kala vedessä.. No jo suuttuu mulle ei tunnu missään. Kiitos että teit lopulta eikä se vaikeeta ollut. Olit ihan oma itsesi. Niin on hyvä. Onnea paljon uusille tunnustuksen saaneille, olkoon kannustuksena ja potkuna takamuksiin kun väsyttää tai muuten on uupunut olo, aina ei tarvitse istua koneella. meillähän on elämä.

  VastaaPoista
 3. Pedro, sehän oli vähän tarkoituskin, joten olin aivan oikeilla (ehkä jopa niillä joron)jäljillä, mutta salemia sinne edelleenkin:)

  VastaaPoista
 4. Kiitän katris, parempi myöhään jos silloinkaan ja tämä valinta varmaan oli hyvinkin omannäköiseni pienellä vastarantakiiski-korostuksella, mutta tuli kuitenkin tehtyä:) Kiitoksia Sinulle vielä kerran.

  VastaaPoista
 5. Listallasi on minullekin tuttuja nimiä,joiden blogeja seuraan enemmän tai vähemmän aktiivisesti.Ja tiedän erään,joka tästä huomionosoituksestasi on erityisen iloinen:)

  VastaaPoista
 6. Linkittelen listalleni, osaa luen, osaa en vielä tunne! Kiitos hyvistä vinkeistä.

  Näitä toivoisin samakasalaisten enemmänkin jakavan tiedoksi, sillä olen sangen laiska etsimään lukukelpoisia juttuja omatoimisesti.

  Olen periaatteen nainen kaikissa ketjukirjetyyppisissä pakkovastaus-hankkeissa: Kohdallani ketju katkeaa. Aina!

  Pakkojatkaminen tai pakkovastaus on pakkopullaa, jota en suostu nielemään. En allekirjoita enää minkäänlaisia adresseja, joita netissä on pilvin pimein, en myöskään välitä niitä eteenpäin.

  Ugh, olen puhunut, anteeksi, että tein sen Sinun blogissasi!

  VastaaPoista
 7. Mustis, täytyy myöntää, että aina silloin tällöin, joskus ja siltä välin putoan kärryiltä lukiessani blogiasi, mutta yhdestä olen aivan varma, tekstisi ovat humoristisia ja älykkäitä ja se riittää minulle. Riittää pitkään... muuten, luulin, että pidät kärpäsestä...;)

  VastaaPoista
 8. Listani koostui HUOM! pelkästään
  naisista, muutama mieskin oli kovastikin ehdolla, joista yksi oli PIISKAHÄNTÄKENNELIN isäntä aidolla ja realistisella blogilla ja ainakin ikkuna-iineksen blogilistalta löytyi miespuolisia-aarteita, mutta tytöt olivat nyt valttia!

  Ja myrsky, Sinä jos kuka, olit tässä luettelossa kultaisen sydämesi ja viisaan ajattelusi vuoksi, joka näkyy myös aina kirjoituksissasi. Ja taidanpa arvata ketä tarkoitat:)

  VastaaPoista
 9. Hyvä Anna! Minä tykkään siitä että asiat sanotaan halki ja mikä olisikaan siihen parempi paikka kuin juuri tämä blogi?

  Hyvin paljon samaa mieltä näistä kiertokirjejutuista ja muista vastaavista, MUTTA en halunnut kenenkään kokevan tätä niin, että suhtautuisin jotenkin ylimielisesti näihin tunnustuksiin, joten laitoin ne täysin vapaana eteenpäin ihmisille, jotka eivät niitä edes ikinä tarvitse/kaipaa valovoimaisuutensa tai vaikuttavien blogiensa vuoksi, mutta edelleen välitetty tieto näistä hienoista sivuista olikin se pääasia.

  Kannustushan olisi pitänyt antaa vähemmän tunnetuille, mutta kirjoitin sen minkä kirjoitin.

  Kiitoksia Sinulle Anna, mukavat pyöräkellaritarinasi ja kettukallion omanlainen viehko elämäntyyli on pelastanut aivan varmasti monta päivää:)

  VastaaPoista
 10. Milena, et varmastikaan ole ainoa, mutta en yritäkään parantaa tapojani:) Pääasia kuitenkin on että Sinä, joka olet enemmän rationalisti kuin minä, joka olenkin kärrynpyörälogisti kohtaavat... Oletko muuten jo tutustunut näihin eläimellisiin juttuihini, esimerkiksi tähän FAABELI-sivustoon, joissa ei ole päätä eikä häntää?

  Kärpänen on aina ihastuttanut ja vihastuttanut raadollisella, jopa kyseenalaisella otteellaan, joka on jotenkin hassusti vain purrut minuun.

  Se, onko joku oikeudenmukainen vai ei, ei vaikuta juuri mitenkään omaan oikeudenmukaisuuteni, jota yritän toteuttaa parhaani mukaan myös suhteessa vaikka nyt tähän kärpäseen.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Mustaleski, olen oikein iloinen tunnustuksesta :)
  Olenkin jo näihin kysymyksiin vastaillut jossain kohden, mutta kuka niitä enää muistaa;D
  Mielenkiintoisia blogeja, kuten sinullakin, pitää tutkia oikein ajan kanssa.
  Lempeää kevättä ;D

  VastaaPoista
 12. Ole hyvä Seijastiina, Sinä olet varmaankin ollut uhri jo monta kertaa, joten antaa sen olla... Pääasiahan onkin että joku toinenkin löytää kauttani nämä hienot linkit:)

  VastaaPoista
 13. erittain mielenkiintoinen, kiitos

  VastaaPoista
 14. Viestisi oli mennyt roskapostiin anonyymi, hain sen sieltä omalle paikalleen. Kiitoksia vain itsellesi:)

  VastaaPoista
 15. mahtavaa :) JA kiitos darling <3 satuinpas sopivasti - minä kun niin harvoin täällä blogistaniassa nykyisin.

  VastaaPoista
 16. nii ja ONNEA myös! oot paras <3

  VastaaPoista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän - kiitos 💜