sunnuntai 18. toukokuuta 2014

NÄKÖ

MAKROTEXIN ja TEEMAEXTRAN aiheena oli tällä kertaa NÄKÖ.

Vanhan läppärin ja melkein yhtä vanhan kännykän kanssa otin lujasti nippuun, mutta tuloksetta, joten aivan tuoretta näkökantaa en voi haasteeseen antaa, vaan oli tyydyttävä pitkin hampain viime kesänä otettuun lähiselfieen,vaikka silmäaihe olikin ansioituneesti ja useaankin kertaan jo tässä haasteessa käytetty. Oikeastaan olisin kiinnostuneempi Teemaextrasta, mutta linkkiä sinne en löytänyt. Voisikohan joku auttaa?

24 kommenttia:

 1. Kaunis kuva katseesta!
  Ihan tähän samaan linkkiin voi laittaa Teemaextrankin kuvia, näin olen käsittänyt.

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokseni Sirpa! Hatun armelias varjostus tuli kuin tilauksesta.

   Teemaextra haasteen käsitin ihan samalla tavalla, se on vähän laajempi aiheeltaan ja ehkä siten minulle sopivampi. Luulin vain, että siihen olisi ollut oma linkitys. Sunnuntai on varsin ihana ja aurinkoinen, tosin viileämpi kuin eilen mikä näin Erkin päivänä lieneekin hyvä juttu:)

   Poista
 2. Huikean hienosti toteutettu kuva katseesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli eräänlainen hat trick:) joka tuli vähän vahingossa, kun yritin kuvata silmiä ja naamaa, kuvan rajaus tehosti näköalaa haasteeseen sopivammaksi? Kiitokset Tuta:)

   Poista
 3. Oi ihanan mystinen ja salaperäinen kuva! Ihana hattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkihattu on jo aika risa:( Se oli matkamuisto Kanarialta, mies sen minulle valitsi ja osti.. minulle sopivat hatut, jotka varjostavat armeliaasti kasvoja. Kiitoksia Matkatar, yritin katsoa tiukasti kameraa ja sitä kautta katsojaa:)

   Poista
 4. Myös hauskasti toteutettu, Mustis;))

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Aili, hauskuutta tässä oli minunkin mielestä, hattupisamia nassussa:)

   Poista
 5. Vautsi mitkä silmät...ja ruudullinen iho. Hieno rajaus (laaja-alainen katse).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko rajata, koska aiheena oli näkö, mutta ei ulkonäkö, hah, hah. Rajaus yllätti minutkin Anjuusa ja tuo näköisyys sopi paremmin aiheeseen. Oli tarkoitus jatkaa kuvilla, mitä näin, mutta sitten päätin että yksinkertainen on parasta.

   Poista
 6. hiano kuva, salaperäinen tutkiva katse..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuli tunne siitä että näiden sanojen takana olisi Peikko? Saatoin kyllä erehtyäkin. Joka tapauksessa suuret kiitokset Anonyymille kauniista kommentista:)

   Poista
 7. Kaunis kuva ja aiheeseen sopiva katse. Ylhäinen nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Sylvi. Jotenkin minua ilahdutti mutta samalla huvitti että kerran minustakin sanotaan että olen ylhäinen, vaikka olenkin enemmän alhainen:)

   Poista
 8. Kaunis kuva, rajaus tehostaa näköä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Millin, tämä oli läheltä otettu kuva, mutta kyllä se ehdottomastikin tähän aiheeseen vaati rajauksen, vaikka se ei ehkä makroiluun kuulukaan.

   Poista
 9. Kaunis katse ja hienosti rajattu kuva, rajaus tekee katseesta tehokkaamman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin menossa laiturille ja aurinko paahtoi tosi kuumasti, jonka vuoksi iskin hatun päähän ja jostakin syystä mieleeni välähti että voisin kuvata, miltä se oikein näyttää:) Mielestäni ei ollut ihan niin tyylikäs kuin luulin, mutta ei nyt niin huonokaan. Kiitokset Arleena:)

   Poista
 10. Sun silmissäs nään... Kauniit silmät kertovat kauniista ajatuksista ! Vaan, kunpa osaisi niitä tulkita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siellä ainakaan sitä näy! Kauniit silmät ehkä kertovatkin, mutta kyseessä ovatkin minun silmäni, eivätkä ne kerro tässä koko totuutta:) Joskus olen kyllä haaveillut, että olisipa minullakin oikeasti kauniit, suuret ripsisilmät ilman kuivuutta ja alati pahenevaa allergia-oiretta, mutta on vain tyytyminen siihen mitä on ja näillä kuitenkin näkee vielä jotakin, se lienee silmien tehtävä ja tarkoitus? Mutta siitä huolimatta suuret kiitokseni Sinulle Jussi.

   Poista
 11. Mulle silmäsi anna, huules, vartes hoikan, kaiken. Joskus ois niin ihana olla joku muu, vaihtaa vartaloita, ajatuksia siis päätä ja sydäntäkin pala. Sulla ne kaik on niin kauniita. Turun ukkosista terveiset ystävälle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parahin tervehdys Madame Quu, olipa tämä ihana yllätys:) Ajatuksesi ovat hyvin tuttuja minullekin ja on olemassa asioita, joita vaihtaisin mielelläni kanssasi, jos se vain olisi mahdollista. Sydänpalani kiittää ja ukkosta oli täälläkin sen verran että varoin avaamasta aparaattia, ettei uusi modeemi mene heti palasiksi. Kaunista kesätkesän jatkoa Sinulle ja Mirrille halit:)

   Poista
 12. Tummat silmät..yötä tummemmat. ;) Hattu ei liene isoisän ullakolle jättämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, hienoa lierin tuomaa varjostusta:) Hattu löytyi Kanarialta vuonna 2005. Nyt se taitaa olla jo aika reuhka, koska viime kesä kohteli sitä vähän kaltoin. Hyvää tuulta riitti kun risa hattu päässä huitelin kaupoissakin, kesällä pitää olla kunnon loma-asenne, vaikka työt olisivatkin kivennavalla:)

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän, kiitos:)