08 toukokuuta 2014

KATTILA

Hellurei, lykkään myös oman retroni tähän mainioon MAKRO TEX-haasteeseen, jonka aiheena oli sopivasti kattila. Tarkoitus on makroilla, mutta en nyt muista otinko makrona, kännykällä sen kuitenkin kuvasin:) Valitettavasti tämä jää uuden blogini jalkoihin, joka ryskää jo oven takana:)

vintage, kattila

Ikävästi jäi tuota heijastetta kuvaan, mutta oppia ikä kaikki, en ehdi nyt parempaa ottaa, kattila ainakin on komea:)

28 kommenttia:

 1. Komea on kattila! Ihan blogisi näköinen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Seidenspinner, minulla oli kihlalahjaksi saatu vähän saman tyyppinen, mutta sen on aika syönyt, tämä löytyi kirpputorilta:)

   Poista
 2. Ilahduttaa kivasti silmää..:))

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitokseni Aili, en malttanut millään olla laittamatta kun haaste oli niin sopiva;)

   Poista
 3. Mutiksen musta kattila! Kaunis kuin porsas pienenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Sini, ihan musta se ei kuitenkaan ollut:) Kiitoksia, kaunis oli minustakin, monesti ohi kuljin ja yritin olla ostamatta:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia Tanni, mielestäni tämä on aito retro ja hinta oli aika halpa sillä nykyään kehtaavat ruostuneista kasareista pyytää aivan mitä sattuu:)

   Poista
 5. Tuommoinen kattila keittää varmasti herkullista ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä kokeillut, mutta kyllä se niin siisti ja ehyt on että sitäkin voisi kokeilla, ehkä riisipuuro onnistuisi hyvin:) Kiitos Aimarii, olen käynyt välillä kurkkimassa, en ihan viime aikoina, mutta olet ilmeisesti ottanut lepoa virtuaalista kuten itsekin:)

   Poista
 6. Vautsi, kuinka kaunis kattila. Tuota ei raaskisi kaappiin piilottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä laita kaappiin, tässä se on kaverin ihanan huuvan alla, itselläni on vain kivinurkkaus johon sen tälläsin, tosin siinäkin on liikaa rompetta, kun niin pienet tilat..

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Tuta. Ennen kattilat olivat kauniimpia, ullakolta löysin yhden punakylkisen, mutta kyllä se oli jo aika huonoksi mennyt.. se oli ennen vedenkeitto kattilana sen takia että oli suurin ja siinä oli paksu pohja, joka piti hyvin lämmön.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Ritva, kukaan ei sano onko kuva kelvollinen tähän haasteeseen, yritin kaverin kameralla makrokuvailla pajunkissoja ja muuta mukavaa, särjin siinä ohessa jopa lahjaksi saadun hienon muumifiguurin, joten ei taida olla minun alaa se.)

   Poista
 9. Kaunis kattila ja hieno kuva. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Satu ja samoin Sinulle oikein hyvää viikonvaihdetta, olen tapellut urakalla koneen ja sen toimisen kanssa, huutelin apua Securalle ja bloggerille, ilmeisesti joku viisaampi tuli hätiin koska nyt taas toimii, äitienpäivä jutun julkaisu viivästyi liikaa, joten mietin julkaisenko enää ollenkaan:(

   Poista
 10. Hieno kasari.
  Sanoo yks vanha pata joka kerrankin ei soimaa...
  ....etenkään näin äitienpäivän aattona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eixokkii:) Kattila kiittää ja jäi miettimään miten hienolta kuulosti tuo äitienpäivän aattona, sitä on vielä pieni hetki. Vanha vaalea tähtiliina on pöydällä ja yksi kukkakimppukin oli siihen ilmestynyt..

   Poista
 11. Taitaa olla oikea "hippikattila"...;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes Halex, Sinäpä sen sanoit, hippikattilahan tämä ilman muuta:)

   Poista
 12. Kattilasi on retroa ja hienoa sellasta!
  Sairastelen täällä vielä selkääni, mutta antoi tänään hetken jo olla kuitenkin koneellakin.
  Hyvää äitienpäivä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suuret kiitokset Harakka, harmillista on selkäkipu ja siihen ei istuminen kyllä sovi yhtään. Jo aamusta pyöräilin kylille ja sitten huitelin siellä täällä ja siivoilin sen jälkeen ja kyllä tuo koivissa tuntui, ehkä siinä on syynä sekin että on tullut turhan paljon istuttua koneellakin kun ei toiminut oikein nettiyhteys, asensin uuden ja sen jälkeen tuli taas muutakin häikkää, jonka syy on epäselvä, en osaa haittaohjelmiakaan siitä syyttää, vaikka niitäkin kiroilinkin, kun yritin epätoivon vimmalla paimentaa konetta kuntoon. Tuskin olisi yksin onnistunut, kiitoksia vain ylemmille tahoille, jotka luultavasti auttoivat asiaa:)

   Poista
 13. Pirteä kuva! Aika monilla olikin teräskattiloita, joten sininen punaisilla kukilla erottui joukosta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan kaikkia kattiloita en ole ehtinyt edes tsekata, mutta tänä iltana yritän katsoa loputkin, vaikka olen ihan poikki. Kiva että erottui, kiitoksia Heidukka:)

   Poista
 14. Ihanaa vintagea suorastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin olemme samassa haasteessa Susu ja ihana että eksyit tännekin. Tämä kattila ryntäsi mukaani kirpparilta, vaikka monta kertaa sanoin että et kyllä lähde:)

   Poista

TASSUNJÄLKI ja HAUKKUMINEN tähän - kiitos 💜